BILDE: Remi Andrè Hornes blir en av talerne under vekkelses-konferansen i Studio 28.

Nye vekkelsesmøter i Oslo, så sett av de første dagene i februar

Så sett av dagene fredag til søndag, 3.- 5. februar. Samtlige dager med start kl. 18. Vil du være til stede på møtene er dette tidspunktet som gjelder. Møtene blir også TV-sendt, men da fra «vanlig» tid, kl. 20. Flere sterke krefter er med:

 

# Remi Andrè Hornes blir en av talerne, bergenser bosatt i Kristiansand. Ung og brennende forkynner med en sterk fortid. Han talte blant annet på Camp Meeting til Visjon Norge på Lista i fjor sommer. Og du har også møtt han som en av mange i serien «Dette glemmer jeg aldri». Vil du se hans to vitnesbyrd fra denne serien kan du klikke deg inn på tvvision.no.
# Unni Fredstad vil også tale under denne helgen. Unni er en veldig Jesus-fokusert forkynner og sjelesørger. Hun har jevnlig andakter på Visjon Norges web-sider og har i tillegg gjort en rekke TV-programmer for kanalen under tittelen «Veien hjem».

 

Sterke krefter fra Østfold
# Kjell Gaulin er en tredje taler. Han er forstander på Sion Ingedal som er en del av Skjeberg, rett utenfor Sarpsborg. Gaulin har vært forstander i en rekke menigheter i Østfold.
Ifølge Reidar Thommessen, en av lederne i «Misjonsbefalingen», er Gaulin en fantastisk forkynner. – Mange opplever å bli helbredet både på møter og privat med Gaulin i nærheten.
Reidar Thommessen vil forøvrig også delta under denne vekkelses-helgen. Det samme gjør Jostein Kirkenes i spissen for «Misjonsbefalingen». Som vanlig kan vi forvente oss feiende flott lovsang fra den gjengen.
# Karl-Axel Mentzoni, forstander i Filadelfia Fredrikstad, er nestemann på talerlisten. Mentzoni er en godt skolert herremann med mange jern i ilden. Ikke minst har han hatt en mange styre- og lederverv i en rekke virksomheter i og utenfor Pinsebevegelsen, nasjonalt og internasjonalt. Men Mentzoni er i sitt virkelige ess når han får forkynne og undervise i Guds ord.
PS: Det blir kafeteria etter hvert møte.

BILDE: Unni Fredstad blir en av talerne under vekkelses-konferansen i Studio 28.