BILDE: Lars Enarson og Håkon Sengsvoll har hatt samtaler om bønn i forbindelse med nye opptak gjort for «Israelkanalen».

Lars Enarson snakker om BØNN i nytt program i «Israelkanalen»

Enarson har siden 1970-tallet virket som bibellærer og forbønnsleder med en klar profetisk røst. Fra 1997 har han arbeidet ut fra Israel og hatt en lengsel etter å få se fornyelse i vår tid om det apostoliske evangeliet fra Jerusalem.

 

Denne gang møter vi Lars Enarson i studio til produksjonsselskapet Praktverk i Mjøndalen. Han er på reisefot for bønnenettverket «Norden714». Temaet for dette programmet av «Israelkanalen» er viktigheten av å lese Bibelen. Hele Bibelen. Som et hjelpemiddel har Lars Enarson laget en leseplan for hele året. Den tar utgangspunkt i det bibelske året, med den inndelingen som jødene benytter i sine synagoger. Bibelleseplanen som app kan lastes ned for Iphone og Android. Søk etter “Daily Bread Scripture Journal.”
App store: https://apps.apple.com/no/app/daily-bread-scripture-journal/id1534704934
Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=org.dailybread.app

 

Tre programmer totalt
Det andre programmet med Enarson handler om Norden714s bønneskole.
-Vi snakker om viktigheten av bønn, og ved å gå gjennom denne bønneskolen som består av fire leksjoner har man et godt grunnlag for et effektivt bønneliv, sier Håkon Sengsvoll. Bønneskolen kan man laste ned gratis fra https://no.norden714.com/boneskola

Lars Enarson har forfattet flere bøker og gjort mange egne TV-programmer. De sendes via ulike TV kanaler i USA og Europa både på engelsk og svensk. Han reiser over hele verden og underviser om Israel og det profetiske ordet.
Programmet som kommer på TV Visjon Norge fredag 20. januar er det første av tre i denne nye utgaven av «Israelkanalen».
Det andre kommer 3. februar til samme tid kl. 19.00 og det tredje og siste 10. februar.
Lars Enarson deltar i to av programmene og i det tredje treffer vi hans sønn, Johannes. Han studerer teologi ved Høgskolen i Uppsala, Sverige, men har tydeligvis arvet mye av det faren Lars er opptatt av.