BILDE: Selv om Ragnar Fianbakken og resten av de «Sangglade brødrene» har vært i aktiv tjeneste gjennom musikk i godt over 30 år, er de fortsatt like brennende for Jesus og evangeliet. Her fra Ordet&Israel sin sommerkonferanse i fjor.

Tirsdagens «Syng med»: Dit kommer Ragnar Fianbakken!

Det er på ingen måte første gangen Ragnar Fianbakken inntar scenen på Visjon Norge. Som ved tidligere anledninger forventes det både sang og stemning i det «Syng med» settes i gang tirsdag 24. januar kl. 19.00. Følg med på TV fra kl. 20.00

 

Som vanlig er det Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold som danner programmets programleder-par. Med seg får de et fullt team gjesteartister. Når det kommer til denne gjengen har du sikkert både sett og hørt dem før, men hvem er de egentlig?

 

Holdt på i over 30 år
Evangelieteamet fra Arendal har aktivt brukt musikken til å spre evangeliet helt siden 1987. Tilbake den gang da var det Ragnar Fianbakken som tok initiativ til å starte en gruppe «sangglade brødre» – slik de selv kaller seg.
I starten fikk han med seg de to solo-artistene Kjell Lien og Tore Jacobsen. Opp gjennom årene har det blitt flere som har fattet interesse for å ta del i teamet.
I dag, 36 år etter oppstarten, er de blitt totalt 10 personer. Samtlige som enten synger, spiller – eller begge deler – når gruppen reiser land og strand for å sette sitt preg på landet gjennom kristen sang.

 

Kaffe og smørbrød
Som ved tidligere anledninger blir det både servert smørbrød og kaffe for de som møter fysisk opp ved Visjon Norges produksjonslokaler på «Visjonskafeen». Alle fremmøtte er også automatisk påmeldt et gratislotteri med mulighet for å vinne med seg diverse premier med hjem.

 

Tidligere oppmøtetidspunkt
Som tidligere sendes selve programmet med en times forsinkelse fra klokka 20.00. Det betyr at kveldens besøkende må være på «Visjonskafeen» i god tid før klokka 19.00. Det er nemlig da opplegget begynner.
Det er ingen krav til påmelding i forkant. Arrangementet er også gratis.

BILDE: De aller fleste drar nok kjensel på disse to programlederne. Jan og Astri har ledet det populære musikkprogrammet siden dag én.