BILDE: Remi Andrè Hornes blir en av talerne under vekkelses-konferansen i Studio 28.

Ny helg med vekkelsesmøter i Studio 28 – Oslo, her er talelisten

Sett av dagene fredag til søndag, 3.- 5. februar. Samtlige dager med start kl. 18. Vil du være til stede på møtene er dette tidspunktet som gjelder. Møtene blir også TV-sendt, men da fra «vanlig» tid, kl. 20. Disse taler – og når:

 

# Remi Andrè Hornes taler fredag 3. februar. Han er bergenser bosatt i Kristiansand. En ung og brennende forkynner med en sterk fortid. Han talte blant annet på Camp Meeting til Visjon Norge på Lista i fjor sommer. Og du har også møtt han som en av mange i serien «Dette glemmer jeg aldri». Vil du se hans to vitnesbyrd fra denne serien kan du klikke deg inn på tvvision.no.
# Unni Fredstad vil tale lørdag 4. februar. Unni er en veldig Jesus-fokusert forkynner og sjelesørger. Hun har jevnlig andakter på Visjon Norges web-sider og har i tillegg gjort en rekke TV-programmer for kanalen under tittelen «Veien hjem».

 

Sterke krefter fra Østfold
# Kjell Gaulin er en tredje taler. Også han taler lørdag 4. februar. Han er forstander i Sion Ingedal i Skjeberg, rett utenfor Sarpsborg. Gaulin har vært forstander i en rekke menigheter i Østfold.
Ifølge Reidar Thommessen, en av lederne i «Misjonsbefalingen», sier at Gaulin en fantastisk forkynner. – Mange opplever å bli helbredet både på møter og privat med Gaulin i nærheten.
Reidar Thommessen vil forøvrig også delta under denne vekkelses-helgen, blant annet som møteleder lørdag.
Det samme gjør Jostein Kirkenes i spissen for «Misjonsbefalingen». Som vanlig kan vi forvente oss feiende flott lovsang fra den gjengen.
# Karl-Axel Mentzoni, forstander i Filadelfia Fredrikstad, er nestemann på talerlisten. Han taler søndag 5. februar. Mentzoni er en godt skolert herremann med mange jern i ilden. Ikke minst har han hatt mange styre- og lederverv i en rekke virksomheter i og utenfor Pinsebevegelsen, nasjonalt og internasjonalt. Men Mentzoni er i sitt virkelige ess når han får forkynne og undervise i Guds ord.
Det er også verdt å nevne at det blir kafeteria etter hvert møte.

 

PS: Hvis du sliter med å parkere i Oslo sentrum kan vi anbefale parkeringshuset i Maribos gate 13. Det ligger 300 meter fra Studio 28. Et annet alternativ er Ibsengarasjen ved Tinghuset.

BILDE: Unni Fredstad blir en av talerne under vekkelses-konferansen i Studio 28.