BILDE: Kjell Haltorp (t.bv.) og Birger Wroldsen er på plass med 10 nye episoder fra 13. mars.

Wroldsen og Haltorp: 10 programmer om Apostlenes gjerninger, 110 totalt

Og skulle du ikke få med deg premieren hver tirsdag kl. 18 går samme episode i reprise dagen etter, på onsdager kl. 11. Undervisningsserien er knyttet til konseptet «Det står i Bibelen» som inneholder en rekke temaer.

 

Det er over 30 års aldersforskjell på Haltorp og Wroldsen, men de to har en utrolig kjemi. Og undervisningen deres er ledet av Den hellige ånd, er kraftfull og med en god porsjon humor.
De to har fra før gjort 100 undervisningsprogrammer med forskjellige temaer. Det startet med TRO fra Hebreer-brevet 11 tilbake i mars 2020. Siden har man vært innom BØNN, og temaer som Den hellige ånd og Disippelskap og mye mer.

 

110 programmer pluss 20 for Wroldsen
-De forskjellige temaer har hatt en ramme på 10 programmer, forteller Birger Wroldsen, – med unntak av «Bibelens helter». Der var vi nødt til å produsere 20 programmer. Og noen av disse heltene fikk sågar to programmer, slik som David, sier Wroldsen.
110 programmer på Wroldsen og Haltorp er litt av en bragd. Men for Wroldsens del er det faktisk blitt enda flere, for han har også gjort 20 programmer i spann med Håkon Fagervik, lederen av Bønnesenteret i Levanger.
Programmene går ikke ut på dato og kommer til å bli vist mange ganger.
PS: Tirsdager kl. 18.00, altså, med reprise onsdagen etter kl. 11.00. Start tirsdag 13. mars.