BILDE: Det er det kjente sang-ekteparet Johan og Gunilla Sigvardsson som står for musikk og stemning tirsdag kveld. 

Sigvardsson i «Syng med» – få også med deg dokumentarer siste timen

Det kjente og kjære sang-ekteparet Gunilla og Johan Sigvardsson har deltatt på utallige produksjoner i Visjon Norge-regi de seneste årene. Likevel er det alltid god stemning blant publikum når de to inntar scenen.

 

Denne gangen er det altså under programkonseptet «Syng med» de er med. Som vanlig er det Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold som blir kveldens programledere.

 

Ulike klokkeslett
Programmet sendes med én times forsinkelse til vanlig tid klokka 20.00. Derfor er det viktig at alle som ønsker å være en del av publikum møter i god tid før klokka 19.00. Det hele finner sted på Visjonskafeen ved Drammen travbane.
Det blir som vanlig servert både smørbrød og kaffe. Alle oppmøtte er også automatisk påmeldt til et gratislotteri med fine premier.

 

Få også med kveldens dokumentarer
«Syng med» varer som vanlig i to timer. I siste timen av programluken til «Studio Direkte» settes det av tid til to dokumentarer. Den ene av de to tar for seg Visjon Norges trofaste fotograf Terje Lindblad og veien tilbake fra alvorlig sykdom. Programmet er en del av konseptet «Veien hjem». Unni Fredstad er programleder.
Den siste halvtimen før kl. 23 vises en dokumentar om Jostein Kirkenes og hans vanvittige program som en del av «Misjonsbefalingen». Programmet om den folkekjære sangeren ble gjort ved juletider og har vært vist kun en gang tidligere.