BILDE: Danmark i fokus, fra søndag 19. mars kl. 19.00. Arnbjørn Haagensen, selv TV-mann fra dansk TV2 og menighetsleder i Horsens, ønsker velkommen.

Visjon Norge utvider grensene – nå skal danskene få sendetid på TV-kanalen

I alt 14 programmer er laget med og av dansker. Det første ser du fra kl. 19 til 20 søndag 19. mars, og dagen etter i reprise fra kl. 16.00. Programmene ledes av Arnbjørn Haagensen, menighetsleder i Horsens og ansatt i dansk TV2.

 

–Danmark har ligget på våre hjerter i flere år, sier TV-leder Gawdat Mtrious. – Men vi mener det er viktig at nye kanaler og programmer blir presentert og formidlet på det lokale språket, og med egne folk. Og nå har vi endelig fått det til med danskene, sier han.
Arnbjørn Haagensen er programlederen. Hans kone Mette Skals Haagensen er en av de som deltar i programmene. Det samme er Bruno Knutzen, Philip Dupont og Dax Batelaaen.
Programmene er basert på temaer og samtaler, avbrutt av dansk sang og musikk.

 

Bønneemne på Visjon Norge
-I mange år har dette med egne sendinger på dansk, og med danske aktører, vært et bønneemne på Visjon Norge. Disse første 14 programmene kan ses på som en type «pilot», altså en slags prøve, men vi tror det vil treffe folk og at vi kan bygge dette konseptet herfra. Vi håper som neste steg å etablere et fast ukentlig program for Danmark, sier TV leder for Visjon Norge, Gawdat Mtrious.
Ved siden av TV Vision Sverige har vårt selskap kanaler både på farsi, kroatisk, arabisk, somalisk og ikke minst engelsk gjennom Vision Heaven. For å nevne noen.
PS: For å se hele porteføljen av kanaler kan du klikke inn på tvvision.no for å få full oversikt.