BILDE: Jan Hanvold (t.v.) og Stephen George i det som blir møtelokalet i den neste kampanjen med den indisk-amerikanske pastoren. Og blir plassen for liten flyttes kvelds-arrangementet til Visjonkafeen i Drammen.

Stephen George tilbake fra 18. mai: Drømte om en bønne-kø i Norge

Stephen George er en indisk pastor som leder menigheten «All Nations Temple» i Texas, USA. Etter en lengre tid i Norge kommer han nå tilbake for å tale på nye møter i regi av Visjon Norge. Så gjør deg klar.

 

Det hele vil foregå på Visjon Gjestegård i Hokksund. Her kan du bo, spise, nyte omgivelsene og delta både på kveldsmøter og en egen helbredelsesskole på dagtid.

 

Programmet blir slik:
– 18. mai, Kristi Himmelfartsdag, starter møte-kampanjen. Og den varer samtlige dager til og med mandag 29. mai, altså 2. pinsedag. Samtlige møter har start kl. 19.30 med TV-sending fra kl. 20.00 hver kveld.
– I tillegg til dette vil det i dagene fra mandag 22. mai til og med fredag 26. mai være en egen helbredelses-skole på Visjon Gjestegård, fra kl. 12-14.
– Vil du bo på Gjestegården, så ring telefon 3221 1316. Gi samtidig beskjed om du vil delta på helbredelses-skolen.

 

Derfor kommer han tilbake:
Stephen George drømte om en bønnekø i Norge og kommer tilbake en annen gang fra 18. mai.
Han ble varmt anbefalt Visjon Norge av den finske evangelisten Jussi Korvajärvi. Sistnevnte var selv i Norge for noen uker siden og hadde sterke profetiske møter i Oslo med base i Studio 28. Han og hans team drev også med omfattende gate-evangelisering i perioden de var her.
-Når det gjelder Stephen George startet vi på Hallingskarvet fjellstue, uten TV-dekning, i påsken for å se om dette ble et vellykket bekjentskap. Og ganske snart oppdaget vi at suksessen var et faktum. Pågangen ble etter hvert enorm og folk oppdaget store ting med Gud under hans forkynnelse, forteller Jan Hanvold.
Etter påskeprogrammet på Hallingskarvet bestemte Visjon Norges leder seg for å bringe pastoren og hele hans budskap til Visjonskafeen i Drammen – og ut på TV.
-Vi må følge Den hellige ånd, legge om TV-programmet på kveldstid og kjøre på, sa Hanvold den gang.
Og så ble det slik at nye mennesker ble berørt av det de så og hørte og dro av gårde til Visjonskafeen for å oppleve nærværet i møtene til Stephen George. Og Jan Hanvold sa den gang i en av sine taler:
«Du må leve i nåtiden og det profetiske. Hvis du ikke lærer deg å grunne på Guds ord daglig, da blir du ikke fri. Du tenker de samme tankene dag ut og dag inn. Nå er vi her. De samme problemene du hadde i fjor, vil du ha neste år hvis du ikke blir fri. Det er derfor det står: – Kom ikke i hu det som en gang var, akt ikke på fortiden».

 

Ydmyke og med Norge i hjertet
Jan Hanvold sier videre: – Stephen George og hans kone er ydmyke mennesker med profetiske gaver. Vi har opplevd store ting til nå, flere har respondert positivt og kommet til møtene, og derfor gjentar vi samme opplegg fra 18. mai.
Sang og musikk er ikke helt på plass ennå, men Visjon Norges leder kan i hvert fall love at Misjonsbefalingen, med Jostein Kirkenes i spissen, blir med i pinsehelgen, 27. til 29. mai, de tre siste dagene av konferansen.
Jan Hanvold håper på storinnrykk. Og skulle møtesalen på Visjon Gjestegård bli for liten, så flyttes kveldsmøtene til Visjonskafeen.