BILDE: Med Klagemuren i sikte. Dette området av gamlebyen i Jerusalem er et naturlig stoppested for den forestående Israel-turen.

På tide å tenke på Israel-tur – slik blir høstens opplegg med Visjon Norge

Fra 28. september til 8. oktober er dagene som gjelder. I brosjyren som følger denne saken ser du programmet dag for dag. Reisene med Visjon Norge er populære, de er innholdsrike, informative og gudommelige.

Opplevelsene er mange, men sentralt på turen står «Løvhyttefesten» hvor Jerusalem-marsjen er det absolutte høydepunkt og avslutning.
Christina Sengsvoll har mange Israel-turer bak seg og er igjen koordinator og reiseleder. Hun ber folk om å melde seg på så raskt som mulig. Det har vært god pågang i det siste og det er ikke FOR mange plasser til rådighet.
-Programmet er omfattende og interessant, men det kan bli forandringer og kan hende må vi bytte litt på dagene som er satt opp, sier Christina Sengsvoll.
Turen omfatter blant annet flyreise til Tel Aviv og retur. I prisen er også inkludert alle utflukter etter det som er oppsatt i programmet. Turen dekker også halvpensjon (frokost og middag), svensk-talende guide og inngangsbilletter til alle steder og severdigheter.

 

Mer enn 1300 personer på tur
-Visjon Norge har gjennom årenes løp tatt over 1300 personer med på tur til Israel. Mange kommer tilbake år etter år. Et ektepar fra Nordland har vært med oss 12 ganger og kommer tilbake i høst igjen. Vi har hatt stor pågang de siste ukene, sier Christina Sengsvoll.
Visjon Norge har arrangert 27 turer til Israel totalt fordelt på åtte påsketurer, 17 turer til «Løvhyttefesten» og to turer knyttet opp til «Israelkanalen», som er en del av Visjon Norge og ledes av Christinas mann, Håkon Sengsvoll.

 

Bli også med på direktesendt TV
Som vanlig vil TV Visjon Norge sende direkte fra begivenheten i Israel, da er det dagene 30. september til 4. oktober (lørdag til onsdag) som gjelder. Deltagerne på turen har mulighet til å utgjøre publikum på en eller flere av studio-sendingene som TV Visjon Norge har ansvaret for de nevnte dagene.
PS: Det er mulighet for å ringe Visjon Norges sentralbord for informasjon, tlf.: 32 21 13 00.
Christina kan også nåes på christina.sengsvoll@visjonnorge.com

BILDE: Norge i Jerusalems-marsjen. En årlig og fargesprakende tradisjon i den israelske hovedstadens gater.

BILDE: Det er altså dette skjemaet som må printes og fylles ut for å melde seg på til høstens Israel-tur.