BILDE: Det har vært et solid oppmøte ved alle av konferansens dager. Kari og Torgeir er blant dem som uttrykker seg tydelig fornøyde med innholdet så langt.

Begeistret publikum – lengter bare til neste møte med George

Kari Takseth og Torgeir Helland er to av de som nyter møtene på Gjestegården. De to kommer fra Ålesund. I videoen nedenfor får du se og høre hva de mener om møtene.

-Her er det nydelig atmosfære og fantastisk forkynnelse, sier Kari Takseth, og legger til at hun anbefaler alle å ta turen til Gjestegården og de gjenværende møtedagene.
De to fra Ålesund er full av begeistring for møtene, de er også sikre partnere av Visjon Norge.
Konferansen med Stephen George varer til 2. pinsedag.
Etter først å ha vært på Hallingskarvet Fjellstue i april, for deretter å ha møteserie på Visjonskafeen i Drammen, er pastor Stephen George nå godt i gang med sin tredje Norges-konferanse. Den startet Kristi Himmelfartsdag og varer til 2. pinsedag.
Stephen George er en indisk pastor som til daglig er pastor for menigheten «All Nations Temple» i Texas, USA.
Han virker sterkt i gaver som helbredelse og profeti, og disse dagene med helbredelses- og vekkelseskonferanse har berørt mange mennesker. Han står også i spissen for en egen helbredelses-skole på dagtid, fra kl. 12 til 14.

 

Har svart til forventningene
-På dagtid har publikum mulighet til å stille spørsmål om dette med helbredelse. Det er jo mye uvitenhet blant folk, det er ikke alle som helt vet hva de er og hva de har i Kristus, sier Visjon Norges leder Jan Hanvold.
Han gleder seg stort over besøket til Stephen George, hans kone og sønn.
-Dette har svart til forventningene. Det er et stort behov blant folk når det gjelder forbønn og helbredelse. Vi får jo ikke dokumentert alt som skjer, for alle vil jo ikke på TV. Men at det skjer store ting, er helt sikkert, sier Jan Hanvold.
Folk kommer som sagt langveisfra for å få med seg disse kveldsmøtene, men også helbredelsesskolen som er på dagtid i vakre omgivelser på Gjestegården.
Noen har tatt turen helt fra Mosjøen i Nordland– og folk er såpass begeistret at de teller timer til neste samling. To av dem er altså Kari Takseth og Torgeir Helland fra Ålesund, som nevnt innledningsvis. Her er hva de mente etter mandagens kveldsmøte: