BILDE: Filmskaper Rebecca Friedlander har hele verden som sitt arbeidsområde.

Hva vil det si å være vakker? Følg Radical Makeovers – nok en gang

Radical Makeovers er produsert av den amerikanske filmskaperen Rebecca Friedlander. Serien handler om transformasjons-historier hos 30 unge kvinne. Og hun har hele verden som arbeidsfelt, for kvinnene kommer fra forskjellig land.

 

– Jeg reiser verden rundt med kameraet mitt og avdekker den virkelige definisjonen på hva det vil si å være vakker, sier Rebecca. – Sammen omdefinerer vi skjønnhet når vi hører historiene til jenter, skjønnhet som er laget både på innsiden og utsiden – av Gud, selve skjønnhetsforfatteren, sier hun.
Bevæpnet med kamera og kjærlighet til vakre historier, inviterer Friedlander deg på søken etter å oppdage ekte skjønnhet over hele verden!

PS: Serien er tekstet på norsk og sendes på mandager kl. 16.00, fra 5. juni.