BILDE: Sylvi Listhaug er på ny gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp».

Sylvi Listhaug i «Hovedstaden»: — Vi trenger å føde flere barn

Listhaug er leder av Fremskrittspartiet (Frp), og ikke minst kjent for sitt tydelige lederskap i avgjørende samfunnsspørsmål. Sylvi Listhaug overtok formannsvervet i Frp etter Siv Jensen i mai 2021.

Sylvi Listhaug ble også partiets parlamentariske leder fra 12. mai i 2021. I Erna Solbergs regjeringstid hadde Sylvi Listhaug hele fem statsrådsposter. Hun var landbruks-og matminister, innvandrings-og integreringsminister, justis-, beredskaps- og innvandringsminister, eldre- og folkehelseminister og til slutt olje- og energiminister.

 

–Fødes for få barn
Pastor Jan-Aage Torp har møtt Listhaug på Stortinget for å samtale om Norges demografiske problem: Det fødes for få barn i vår nasjon!
Sylvi Listhaug forteller også åpenhjertig om hennes drøm om å få flere barn, og hun legger ikke skjul på den viktige rollen som hennes ektemann spiller i hjemmet. Hun greier ut om hvordan samfunnet kan tilrettelegges bedre for at det kan fødes flere barn i Norge.
Se denne episoden av «Hovedstaden med Pastor Torp» på TV Visjon Norge mandag 29. mai kl 19:00.