BILDE: Gøril Kristoffersen stilte også som programleder da «The Send» ble arrangert i Telenor Arena i fjor. Inntrykkene hun sitter igjen med fra den gangen, gjør at hun nå har store forventninger til arrangementet i Kristiansand.

«The Send» arrangeres i Kristiansand – Visjon Norge er på plass

Det er Gøril Kristoffersen som blir programleder for TV Visjon Norges sending fra arrangementet – den samme rollen som hun inntok i 2022 da «The Send» for første gang ble avholdt på norsk jord. Forventningene er store:

 

–Jeg tror det kommer til å bli masse god forkynnelse med talere fra både inn- og utland. Dessuten kan publikum også vente seg et stort fokus på lovsang og tilbedelse. Det er også imponerende å se hvor mange ungdommer arrangementet samlet i fjor, forteller hun.

 

TV Visjon Norge sender altså direkte åtte timer i strekk fra «The Send» i Ravnedalen, Kristiansand lørdag 27. mai fra klokka 12.00 til 20.00.

 

Gjorde inntrykk
Da Gøril var programleder under «The Send» i Telenor Arena sommeren 2022 var det rundt 10.000 unge mennesker som møtte til arrangementet. Hun synes at det er positivt å se at så mange i ung alder sender et tydelig signal om hva de står for.
–Det gjorde helt klart et stort inntrykk i fjor å se at så mange mennesker samlet seg for å fortelle at de velger å gå «all inn for Jesus», sier hun.

 

Dekker arrangementet underveis
Da arrangementet ble avholdt i Telenor Arena (2022) og Ekeberghallen (2023) gjorde TV Visjon Norge sin egen produksjon i samarbeid med Kanal 10. Denne gangen er det arrangøren som står for produksjonen fra selve scenen.
Visjon Norge reiser ned med et lite produksjonsteam for å rigge i stand et lite studio som brukes underveis i sendingen.
–Dette handler om at vi får være med å formidle et fantastisk arrangement.Vi setter over til vårt eget studio underveis for å komme med oppdateringer og intervjuer med ungdommer som deltar. Kanskje vi også får med oss noen av talere og arrangørene, sier programleder Gøril Kristoffersen.

PS: Få også med deg TV-sendingen fra Helbredelseskonferansen med Stephen George fra klokken 20.00 samme kveld og ut til og med 2. pinsedag.