BILDE: Marian Nygård fortalte sin sterke historie om sønnens helbredelse i programmet «Midt på dagen» i november i fjor og på tirsdagens program av «Studio Direkte».

Sønnen hadde vært syk nesten hele livet: Ble helbredet etter forbønn på reise

Marian Nygård har opplevd det ingen forelder ønsker å oppleve. Sønnen ble svært syk da han bare var noen måneder gammel. Et besøk i en menighet og forbønn ledet til fullstendig helbredelse. Få med deg den sterke historien under kveldens «Studio Direkte».

 

–Yngstemann ble veldig syk da han bare var noen måneder gammel. Han klarte ikke fordøye mat, hadde muskelsvinn og måtte sitte i rullestol fra da han var fire år gammel. Han hadde immunsvikt, hjerteflimmer, epilepsi og en rekke andre symptomer som gjorde at vi alltid var i beredskap, fortalte Marian Nygård under et tidligere intervju under programmet «Midt på Dagen».
Tirsdag 27. juni var hun gjest i programmet «Studio Direkte» på TV Visjon Norge. Se også et tidligere intervju fra “Midt på dagen” nederst i saken.

 

Ble helbredet
Marian mener helseproblemene var så mange at det var umulig å helt skjønne hva det var som feilet sønnen. Prognosene så lenge dystre ut for at han ville oppleve å få leve et langt liv. Til slutt ble bønn redningen.
–Da vi var ute på reise besøkte vi en menighet hvor han ble bedt for. Det gjorde at han ble fullstendig helbredet. I dag er han i 20-årene og fullstendig frisk, fortalte hun.

 

Skrevet bøker om opplevelsen
Marian Nygård, som både er lærer på Acta Bibelskole og forfatter, skrev boken «Jeg har et godt liv» (2013) kort tid etter at sønnen opplevde helbredelse for å fortelle om hva Gud hadde gjort for dem. I nyere tid har hun også skrevet boken «Mens vi venter på et under» (2022), rettet mot dem som fortsatt venter på et under fra Herren.