BILDE: Jan Hanvold ble rammet av et kraftig hjerteinfarkt i USA. Nå er han tilbake i Norge.

Jan Hanvold tilbake i Norge: Innlagt på Drammen sykehus

Siden Jan Hanvold fikk et hjerteinfarkt for snart to uker siden på reise i USA, har han befunnet seg på et sykehus i den amerikanske storbyen Minneapolis, Minnesota. Mandag ettermiddag kan Visjon Norge bekrefte at kanalens leder har kommet hjem til Drammen.

 

Det var om kvelden søndag 6. august at et ambulansefly hentet Visjon Norges leder Jan Hanvold i storbyen Minneapolis i den amerikanske delstaten Minnesota. Beslutningen ble tatt i samråd med helsepersonell.
Hanvold ble deretter fløyet til Gardemoen flyplass og fraktet videre til Drammen sykehus. Mandag ettermiddag er det der han befinner seg.

 

Fikk hjerteinfarkt
Søndag 23. juli ble det kjent at Jan Hanvold hadde blitt rammet av et hjerteinfarkt under en tjenestereise i USA. Etter planen skulle han tilbringe de følgende to ukene på ferie sammen med kona, Inger, og deres to barn. Slik ble det altså ikke. Etter innleggelsen på sykehus ble det foretatt et kirurgisk inngrep. Samtidig ble det bestemt å plassere Hanvold i kunstig koma.
Mandag 31. juli våknet Hanvold fra koma. Til stor glede for familien klarte han å respondere på spørsmål fra omgivelsene ved å nikke eller riste på hodet. Neste steg i behandlingen fulgte påfølgende dag ved å plassere ham i en stol.

 

Oppfordrer til bønn
Flere av Visjon Norges programledere har tidligere oppfordret Visjon Norges publikum om å stå sammen med Hanvold og familien i bønn. Oppfordringen gjelder fortsatt i høyeste grad.
–Jeg henvender meg til den store Visjon Norge-familien som Jan er så glad i, om å gå i forbønn for denne situasjonen, fortalte programleder Astri Weber Gellein Laurendz under programmet «Studio Direkte», kort tid etter at det var kjent at Hanvold hadde fått et hjerteinfarkt.
-Men vi må fortsette å be for Jan og hans familie. Bønn hjelper og vi ser frem til ytterligere fremgang for Jan Hanvold, sa redaksjonsleder Arne Pedersen under «Studio Direkte» i forrige uke.