BILDE: Turen på Galileasjøen er et av de desiderte høydepunktene under Visjon Norges Israel-turer.

Meld deg på! Dette er noe av det du får oppleve på Israel-turen

Det sier reiseleder Christina Sengsvoll. – Endelig får vi nå mulighet til å besøke Hebron der vi møter Yudit Tayar som jobber i sikkerhets-tjenesten der og er talsmann for den jødiske bosetningen, sier hun.

 

-Og på veien tilbake prøver å finne stedet der Abraham sto og forhandlet med Gud om Sodoma og Gomorra, sier Christina Sengsvoll.
Hennes mann Håkon, for øvrig leder av Israel-kanalen, og en del av Visjon Norge, har bak seg en rekke turer til Israel. Han skal peke ut området der man tror at Gomorra lå. Det skjer den dagen Visjon Norge-gruppen besøker Dødehavet og det fantastiske fjellpartiet med sin rike historie, Masada.

 

Dette er hovedmålet
Visjon Norges tur har i år, som tidligere, «Løvhyttefesten» som sitt hovedmål. Og i forbindelse med denne arrangeres det man kaller Jerusalem-marsjen.
-Selvsagt skal vi gå i Jerusalem marsjen, sier Christian Sengsvoll. – Og så blir det båttur på Galileasjøen med Daniel Carmel. Dette pleier å være et av de aller største høydepunkter på turen, sier hun.
Visjon Norge-gruppen skal også besøke familien Waller og Visjon Norges egen skog på Har Bracha. Og mye mer.

PS: Fristen man nå har overfor reise- og flyselskap er satt til 21. august. Det betyr at neste uke, som starter mandag 14. august, er absolutt siste frist. Og det er få plasser igjen. (Se egen sak annet sted her på vår hjemmeside).