BILDE: Asbjørn Kvalbein har i mange år vært med i programmene til Flekkerøy Media. Her fra serien «Lys fra Bibelen».

TV-programmer i hundretall! Flekkerøy media har 135 forbedere

Gjennom 14 år har Flekkerøy Media produsert nærmere 600 programmer av «Pottemakerens hus». For det kommer et nytt program hver uke, med unntak av to måneders sommerpause da det sendes repriser. Og det er flere andre serier.

 

Rita Aasen leder arbeidet med programmene som har bedehuset på Flekkerøy utenfor Kristiansand som hovedbase.
-Herren åpner og lukker, sier Rita Aasen. – Vi tar steg for steg. Vi kjenner Jesus og han legger til rette. Og når vi utvider arbeidet, ja, så utvider vi også forbønns-staben, sier han. -Det er selve fundamentet i vårt arbeid.
I dag er det 135 forbedere som står bak det fantastiske arbeidet som gjøres i Flekkerøy Media.
«Pottemakerens Hus» var starten, og produseres altså fortsatt for TV Visjon Norge. Noen år senere kom «Lys fra Bibelen» som sendes kl. 13 på søndager i samme kanal.

 

All ære til Herren
Men det stopper ikke der. Nå får også Bedehuskanalen sitt gjennom programkonseptet «Det står skrevet» og Kanal 10 gjennom to serier, «Han bærer deg» og «Sannheten Jesus Messias». Sistnevnte kommer først fra november.
Rita Aasen gir all ære til Herren for det hun har vært med på helt siden 20-årene. I dag er hun 65. Hun går etter det som står skrevet i Apostlenes gjerninger 20: 24: «Men for meg selv akter jeg ikke livet mitt et ord verd, når jeg bare kan fullende mitt løp og den tjenesten som jeg fikk av Herren Jesus: å vitne om Guds nådes evangelium».

 

Kalenderen er full
Rita Aasen legger alt frem for Herren. Og arbeidet er bare blitt mer og mer utvidet.
-Jeg gjorde fire intervjuer i går, sier Rita Aasen videre, full av energi etter sommerpausen.
– Nå har jeg kalenderen full frem til jul. Og det finnes grunnlag allerede for programmer helt frem til neste sommer, sier hun.
Den nye serien av «Pottemakerens Hus» mandag 4. september har Charlotte Beckmann Finnestad som hovedgjest. Hun er ordførerkandidat i Kristiansand og tilhører KrF.

PS: Da Flekkerøy Media rundet 10 år laget TV Visjon Norge en egen dokumentar om arbeidet som du kan finne i vår strømmetjeneste tvvision.no under rubrikken DOKU. Dokumentaren er en del av «Kjemper i Guds rike» og bærer tittelen «De trofaste på Flekkerøy».

BILDE: Rita Aasen gir seg ikke i Flekkerøy Media. Mandag starter en ny sesong med ferske programmer.