BILDE: Håkon Sengsvoll bekler flere rolle innen TV. Denne uken har han både regi og er programleder når Israel er i fokus nok en gang.

Israel-uke og treplanting: Håkon Sengsvoll med flere oppgaver

Håkon Sengsvoll behersker flere ting innen TV. På Visjon Norge er han for tiden kanskje mest kjent som leder og programansvarlig for «Israelkanalen». Denne uken får han bruk for dette i tillegg til å ha regi av sendingen tirsdag kveld.

 

Det er treplantings-aksjonen som gjelder nå, med start tirsdag. Målet er å samle inn midler til å plante 2000 trær som skal få sin plass i Samaria, på Velsignelsens fjell. Prisen pr. tre er satt til 500 kroner under aksjonen.
-Og hvorfor skal nordmenn plante trær i Israel?
-Jo, det er som en del av det å oppfylle det profetiske ord, det å få Israel grønt igjen, sier Håkon sengsvoll. – Det var jo grønt og frodig en gang, men ikke nå lenger, nå er det mye ørken og karrig jord.
Sengsvoll forteller at der trærne nå skal plantes i løpet av høsten er det andre stedet Visjon Norge har engasjert seg i. Og det er den tredje innsamlings-aksjonen myntet på Velsignelsens fjell.

 

Besøker området 1. oktober
-Vi står ikke selv for plantingen, det gjøres gjennom organisasjoner lokalt. Men vi vil besøke området 1. oktober når Visjon Norge har sin årlige tur til Israel i forbindelse med Løvhyttefesten, sier Sengsvoll. – Men vi har «vårt» område som skal beplantes.
Sengsvoll forteller videre at det har vært god oppslutning om tidligere aksjoner.
-I 2019 fikk vi inn midler til å plante 4000 trær og i fjor 3000, sier Håkon Sengsvoll som altså har regi på Studio Direkte tirsdag 12. september og selv sitter i programlederstolen onsdag 13. september.
Svein Lindset, Astri Weber Gellein Laurendz og David Sagen er de andre programlederne i forbindelse med denne Israel-aksjonen.