BILDE: Leif S. Jacobsen (t.v.) og Donald Bergagård har laget åtte programmer sammen, for TV Vision Sverige, men nå gjort tilgjengelig også i Norge.

Første gang sammen: Bergagård og Jacobsen snakker om endetiden

Programserien «Jesus kommer igjen» er produsert for TV Vision Sverige i Gøteborg, men er nå også gjort tilgjengelig for TV Visjon Norge. Premiere i Norge er onsdag 1. november kl. 19.30. Serien er i åtte deler.

 

Vi tror Jesu gjenkomst er nærmere enn noen gang før. Derfor bør Bibelens profetiske ord om endetiden være et viktig forkynnelsestema i dag. I serien «Jesus kommer igjen» får du møte Donald Bergagård som sammen med Leif S. Jacobsen underviser i dette svært viktige tema.

Jacobsen er i dag en del av forkynnerteamet til «Ordet og Israel». Hans kunnskap om endetiden og det profetiske ord er svært omfattende. Han er en ettertraktet bibellærer som også har gitt ut flere bøker. Han sier om møtet med den svenske evangelisten og trubaduren, Donald Bergagård: 

-Tanken om å lage en serie programmer for TV Vision Sverige kom etter at Gordon Tobiassen, Donald og jeg var i TV-studio i Mjøndalen i august. Vi hadde et lignende programkonsept også i begynnelsen av juli. Da med flere i studio.

-Vi fikk veldig god tilbakemelding fra seerne etter begge disse programmene. Kanskje særlig de siste to kveldene i august.

 

God kjemi med Bergagård

Leif S. Jacobsen og Donald Bergagård opplevde en meget god kjemi seg imellom.

-Han er evangelist og jeg er bibellærer/teolog. Han evnet å stille aktuelle spørsmål som opptar mange, og jeg forsøkte å gi svar begrunnet ut fra Bibelen, sier Jacobsen som er åpen for å gjøre dette igjen.

Leif S. Jacobsen er mye på farten, og særlig nå for tiden etter at han kom ut med sin siste bok «Jesus kommer igjen».

 

Underviser i Vietnam

-Det blir mye reising for å holde møter og seminarer om dette tema i ulike sammenhenger. Fra 2. – 12. november er jeg for øvrig i Vietnam for å undervise om kristent lederskap på en bibelskole i Hanoi. Resten av november er det møter i forskjellige menigheter. I desember har jeg så langt ikke lagt noen planer, forteller Leif S. Jacobsen.

PS: Gå ikke glipp av denne serien med Bergagård og Jacobsen i åtte deler, produsert i Sverige og sendes på TV Visjon Norge onsdager kl. 19.30 med premiere 1. november. Reprise blir fredager kl. 11.30 og søndager kl. 23.30. Følg med! 

BILDE: Leif S. Jacobsen har skrevet boken «Jesus kommer igjen» og er på farten titt og ofte for å undervise om temaet.