BILDE: Gawdat Mtrious, TV-sjef, har tatt pååstilling i studio. Han er glad for at «Midt på dagen» er tilbake direkte fra 1. november.

Har du savnet «Midt på dagen»? Ventetiden er over, ny start 1. november

Onsdag 1. november, som vanlig fra kl. 12 til 14, er programmet tilbake. Og med mange av de gamle, kjente programlederne på plass. Programmet når ikke bare TV-seerne, men også de som hører på radio, DAB og FM-nettet.

 

Studio blir det samme som da «Midt på dagen» sa takk for seg for fire måneder siden og gikk over til repriser.  Studio er formet for å ivareta både radio og TV. I tillegg til to programledere, er det lille studioet utstyrt med tre robot-kameraer og all teknikk, som lyd, grafikk og link med gjester «der ute», befinner seg samme sted. Altså, alt av både innhold og teknikk befinner seg inne på rundt 10 kvadratmeter.

 

Gamle kjente som programledere

-Vi er glade for å være tilbake, sier TV-leder Gawdat Mtrious i TV Visjon Norge. – Vi har vært igjennom krevende økonomiske tider og har vært nødt til å bremse en del av aktivitetene våre. «Midt på dagen» er ikke et kostbart program, men vi valgte å sette konseptet på vent, også fordi vi permitterte en del medarbeidere i den nevnte økonomiske prosessen.

Du vil som tidligere møte personer som Gøril Kristoffersen, Miriam Lindset, Pernille Wellerop, Tom Omdal, Liv Søvde Kallevig og noen til.

Sang og musikk, og ikke nødvendigvis det vi får servert på bedehusene, blir som vanlig en del av programmet. I tillegg er gjestene, enten i studio eller på link ett eller annet sted fra i verden, viktige faktorer. Og temaer, personlige historier, og aktuelle nyheter vil stå på kjøreplanen.

PS: Oppstart onsdag 1. november kl. 12 for en ny sesong av «Midt på dagen».

BILDE: Pernlille Wellerop er en av flere programledere som er tilbake i november.