BILDE: På plass i Beito-hallen! Jan Hanvold (t.v.) hadde direktør for Radisson Blu Resort på Beitostølen Atle Hovi, som gjest i studio sist fredag.

«Misjonsbefalingen» på Beitostølen – takk og hyllest til Visjon Norge

Det er også første gang TV Visjon Norge sender direkte fra denne konferansen som er blitt en årlig foreteelse. Hanvold og Visjon Norge høstet mange lovord første dag av stevnet torsdag 26. oktober og det ble bedt spesielt for lederen.

 

Jan Hanvold og kona Inger fikk spesiell forbønn i etterkant av TV-sendingen torsdag. Det var Pastor Albert fra Sion Molde som ledet forbønnen og profiterte om stor fremgang og positivitet i tjenesten som nå ligger foran.

Jan Hanvold ble som mange vet rammet av et kraftig hjerteinfarkt på reise i USA i august. I ukesvis lå han på sykehus, både i Minneapolis i USA og i Drammen, Norge.

Det tar tid med rekonvalesensen, men Jan Hanvold kjemper videre. Han var sågar ført opp som hovedtaler på høststevnet på Beitostølen fredag 27. oktober og gjennomførte i stor stil.

Som vanlig takker Jan Hanvold sin Herre for at det gikk så bra, rent fysisk, og Den Hellige Ånd for at budskapet til de flere hundre i salen ble svært godt mottatt. Hanvold snakket om at man er nødt til å «rive ned for å bygge opp igjen». – Det er snakk om å rive ned tankebygninger, sa Hanvold. – Vi skal være glade for at vi kan leve et seirende liv.

 

Nye 10 dager på sykehus

Han fortalte også forsamlingen og TV-titterne at han har hatt ytterligere 10 dager på sykehuset i det siste. Saken var i korthet denne:

For enkelthetens skyld hadde Jan Hanvold fått seg nye sko hvor det bare var å putte føttene rett ned i. Men uhellet var ute, han falt og slo hodet i betongen. Blodet fosset fra nesen og førte til et nytt sykehusbesøk.

Da man trodde blødningen var over, skjedde ingen fremgang og det ble ytterligere dager på sykehuset med dren i nesa og problemer med å svelge og puste.

Men nå er han klar igjen. Den fysiske tilstanden, etter alt han har vært igjennom, blir tydeligvis bedre. Det var ikke mye å merke under talen han holdt fredag kveld, til stor begeistring for publikum.

Han har også ledet også TV-sendingene på Beitostølen som har gått direkte, med unntak av litt hjelp fra kona Inger Hanvold fredag da han skulle tale.

 

Klar for «Syng med»

Tirsdag 31. oktober skal han lede «Syng med» fra Visjonskafeen i Drammen. Som vanlig blir programmet TV-sendt fra kl. 20.00. Det er mange uker siden han var der sammen med medprogramleder Astri Weber Gellein Laurendz. Da vil også «Misjonsbefalingen» med Jostein Kirkenes ha forflyttet seg til samme sted, fra Beitostølen hvor de nå har stått sentralt i lovsangen under alle møtene.

Høststevnet på Beitostølen avsluttes søndag 29. oktober med formiddagsmøte kl. 11.00.