BILDE: Mats-Ola Ishoel vil du møte to ganger i programmene fra Troskonferansen

Få med deg Troskonferansen i Asker – på TV hver lørdag

Det blir ett opphold underveis, nemlig i uke 46, på grunn av allerede innsatt program i det aktuelle tidsrommet. Troskonferansen ble avholdt i Sentermenigheten i Asker, som samarbeider tett med «Livets Ord» i Uppsala, Sverige.

 

Derfor var det svenske innslaget sterkt i Senterkirken 13. til 15. oktober, som var de eksakte dagene konferansen ble avholdt. Totalt fem TV-sendinger, der alle er rett under to timer lange, er gjort tilgjengelig for de norske TV-seerne.

En av de som du får møte fra talerstolen ved to av anledningene er Mats-Ola Ishoel, trønder som i mange har vært knyttet til Livets Ord og derfra igjen drevet misjonsarbeid i Russland. Selve hjertet for virksomheten er i Moskva, ja, det er faktisk blitt byens største kristne menighet. Over 6000 medlemmer er knyttet til menigheten i Moskva og mange er unge.

 

Fjerde året med Toskonferansen

Det var fjerde året Sentermenigheten arrangerte denne konferansen. På en egen hjemmeside for «Troskonferansen 2023», het det i forkant av konferansen: «I en verden preget av uro er troen på Guds ord viktigere enn noensinne. Det er derfor vi, i samarbeid med Livets Ord i Uppsala, nok en gang arrangerer Troskonferansen i Asker. Vårt hovedmål med konferansen er å stimulere tro, og å skape et samlingssted for mennesker fra hele landet som lengter etter trosundervisning og åndskraft. For årets konferanse er mottoet «Ha tro til Gud»!

 

Her er TV-tidene de kommende lørdager

*28.10. kl 23 – Troskonferansen 2023 i Asker. Kveldsmøte fra 13.10. med tale av Ville Männistö

*4.11. kl 23 – Troskonferansen 2023 i Asker. Møte fra 14.10. kl. 11.00 med tale av Mats-Ola Ishoel

*11.11. kl 23.30 – Troskonferansen 2023 i Asker. Møte fra 14.10. kl. 14.00 med tale av Kenofi Terfa

*25.11. kl 23 – Troskonferansen 2023 i Asker. Møte fra 14.10. kl. 19.00 med tale av Rune Borgsø

*2.12. kl 23 – Troskonferansen 2023 i Asker. Møte fra 15.10. med tale av Mats-Ola Ishoel

BILDE: Senterkirken i Asker var stedet for Troskonferansen 2023, i dagene 13.-15. oktober.