BILDE: Inger Hanvold i fullt arbeid med å justere kostymer til opptak av «Kongenes Konge». Men Herren ga klart uttrykk for at hun også skulle lede et nytt bønneprogram på TV.

Våkn opp, Norge! – nytt søndags-konsept fra Studio 28 i Oslo

Egentlig mente Inger Hanvold at hun hadde mer enn nok med alle gjøremål gjennom uken, ikke minst det å lede arbeidet med opptak av filmserien «Kongenes Konge». Men så, en søndag morgen, talte Gud om et nytt prosjekt.

 

-Ja, det var påtagelig. Det var under en gudstjeneste i Visjonskirken (på TV hver søndag kl.11, red.anm.) at jeg fikk dette fra Herren: Våkn opp, Norge! Jeg har et kall til å be og jeg er tidligere blitt gjenstand for profeti om å be på TV. Så slik ble det. Nå har vi allerede gjennomført to sendinger og er klar for den tredje, sier Inger Hanvold.

Den første sendingen gikk av stabelen søndag 22. oktober og den andre søndagen etter, 29. oktober.

-Det gikk lettere andre gang, sier hun og ser frem til en ny direktesending i Visjon Norges Oslo-studio i Møllegaten 28.

Inger Hanvold påpeker at det er mye arbeid med Kongenes Konge. Kostymer skal fikses på, skuespillere drilles. Særlig i opptaks-periodene er det mye å gjøre.

-Egentlig har jeg ikke kapasitet til mer. Men akkurat denne Herrens påminnelse var noe jeg bare måtte dra i gang, sier hun. – Folk trenger å be. Vi trenger å innta hovedstaden, og det gjelder ikke bare kvinnene. Vi må stå sammen, vi må rope, vi må være lys i denne tiden, sier hun.

 

Vi må lære folk å be

Det er mange fortvilte barn i vår tid, og ungdom. Barn mangler mat. Lovløshet råder, og det er stor uro i verden.

-Vi må søke Ham. Og vi trenger å lære folk å be. Vi må rope til Gud, gjentar Inger Hanvold.

Hun fikk spesielt tre skriftsteder fra Bibelen i forkant av de nye programmene fra Studio 28:

I Jeremia 33,3 står det: «Rop til meg, og jeg vil svare deg, jeg vil forkynne deg store og ufattelige ting, ting som du ikke kjenner».

Jesaja 61 innleder på følgende måte: «Herren Herrens Ånd er over meg, fordi Herren har salvet meg til å forkynne et godt budskap for de fattige……».

 

Fikk tre skriftsteder

Og det siste skriftstedet Inger Hanvold ble minnet om var fra Klagesangene 2, 19: «Stå opp, rop høyt om natten, når nattevaktene begynner. Utøs ditt hjerte som vann for Herrens åsyn. Løft dine hender til ham for dine barns liv, de som faller om av sult på alle gatehjørner.»

-Hvis muslimene kan innta torget midt i København by for å ha sin bønn, så kan saktens vi kristne også innta vår egen hovedstad, Oslo, sier Inger Hanvold og viser oss en video fra den nevnte handlingen i den danske hovedstaden.

– Det er interessant å merke seg at da Trine Overaa Hansen, redaktør i Norge IDAG, var med som lovsangsleder og deltok i møtet sist søndag, og i tillegg laget en artikkel på avisens nettside, da var responsen overraskende stor. Så vi håper at folk kommer til Studio 28 de kommende søndager, sier Inger Hanvold.