BILDE: Slik er du vant til å se Gunilla og Johan Sigvardsson. Men lørdag, i Oslo Live, skal de også fortelle fra livene sine.

Bli kjent med Johan og Gunilla – og hvem er naboen til Studio 28?

Jennifer Valdès Kristensen, opprinnelig fra Chile, er som nabo å regne til Studio 28, Visjon Norges base i hovedstaden og der sendingene går fra hver lørdag og programmet «Våkn opp,Norge» på søndager.

 

I Møllegaten 24, altså bare fire husnumre bortenfor, har Jennifer Valdés Kristensen åpnet sitt eget keramikk-verksted. Hun har faglærerutdanning innen kunst og håndverk og driver altså sin egen lille bedrift. Men hennes historie er mer mangfoldig enn som så.

Opprinnelig fra Chile så flyttet familien til Spania da hun var 10 år gammel. Åtte år senere kom hun til Norge. Hun hadde en bønn om å få kristne venner. Og det fikk hun. Nå har hun for lengst rundet de 30.

Ikke bare lett å komme til Norge

I dag er hun gift, driver sitt keramikkverksted, «reiser på misjonsturer og feirer livet», som det står i magasinet «Troens Bevis». Men opplevelsen av å være nykommer i Norge var ikke lett. Det er krevende å komme til et helt nytt land og en helt ny kultur selv for en kristen.

Det har gitt henne erfaringer hun gjerne vil dele når hun kommer til programleder Liv Søvde Kallevig i Oslo Live på lørdag 11. november.

Og i tillegg altså – Johan og Gunilla Sigvardsson fra Sverige som synger og spiller på en rekke møter og konferanser i Norge. De har flere ganger vært med på TV Visjon Norge, ikke minst i programmet «Syng med».

De to traff hverandre første gang på selveste «midsommarafton». Det var i 2004. Det sa «klikk» med en gang og kjærligheten begynte å spire. De forlovet seg samme sommer og giftet seg noen år senere.

Spilte i kirker og bedehus

Johan som er flere år yngre enn Gunilla, sang og spilte i kirker og bedehus og andre sammenkomster. Og hans vakre røst var veldig etterspurt. Han spilte også inn flere plater.

Gunilla spilte gitar og el-bass og begynte å være med Johan å spille og synge. De to ser det som svært viktig å tjene Herren med sin sang og musikk, også i Norge – selv om de har adresse Vimmerby i Sverige.

Så vil du vite mer enn bare å høre på Johan og Gunillas vakre sang, så er det på sin plass å se på TV Visjon Norge fra Oslo lørdag 11.november kl. 20.00.