BILDE: Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold danner programleder-par ved begge av sesongens siste programmer.

To programmer igjen for i år: Misjonsbefalingen synger og spiller

Ved disse to siste programmene for sesongen blir det atter en gang Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold som danner programleder-par. Sendinger tirsdag 14. og 28. november fra klokken 20.00

 

Høstsesongens første program av det populære musikk-konseptet «Syng med» ble sendt mot slutten av august. Etter tre innholdsrike måneder kan både programledere, musikere så vel som det øvrige produksjonsmannskapet snart ta seg en velfortjent julepause. Før den tid får publikum anledning til å oppleve to tirsdagskvelder til med livlig kristen musikk – og ikke minst den gode dialogen mellom programleder-par Astri Weber Gellein Laurendz og Jan Hanvold. Årets to siste programmer av «Syng med» produseres den 14. og 28. november.

 

To tirsdager med Misjonsbefalingen

Misjonsbefalingen, med Jostein Kirkenes i spissen, har rukket å bli et «fast innslag» under hvert andre program i et par år nå. Det er også de som skal opptre ved begge av sesongens siste programmer.

Jan Hanvold ble rammet av et alvorlig hjerteinfarkt i august og var derfor ikke å se for publikum under deler av denne høstsesongen. Bjørn Thore Friberg vikarierte i hans sted. Den 31. oktober var Hanvold tilbake i sin faste plass som programleder. Den rollen vil han også beholde under disse to siste kveldene.

 

Åpent for publikum

Som ved tidligere anledninger blir det mulig for publikum å delta ved sendingen. Deltakelse er gratis og uten krav til påmelding i forkant. Dørene åpner klokken 18.30. Programmet starter kl 19.00 på Visjonskafeen i Drammen, med TV-sending fra klokken 20.00.

Det blir servert kaffe og høye smørbrød. Samtlige til stede er også automatisk påmeldt til et gratislotteri med muligheter for å vinne med seg fine premier hjem.

 

PS: Sesongstart vinteren 2024 omtales fortløpende på Visjon Norges egne nettsider.