BILDE: Anita Apelthun Sæle og Trine Overå Hansen er klare til å presentere en ny utgave av «Live fra Bergen» tirsdag 21. november.

«Live fra Bergen» tilbake 21. november: – Håper å sende hver uke

Det er avisen Norge IDAG som produserer «Live fra Bergen» og programmet vises på TV Visjon Norge. Sjefredaktør Trine Overå Hansen og Anita Apelthun Sæle var programledere ved forrige anledning og akter å gjenta bedriften.

 

-Det er jo viktig med kontuinitet, derfor håper jeg vi kan være på luften hver uke, sier Overå Hansen som byr på mye av det samme som ved tidligere anledninger:

– I disse tider vil vi jo ha et klart fokus på Israel. Det er så mye feil-informasjon som spres i disse dager at det ikke er til å tro. En rekke medier tar til seg av den propaganda Hamas kommer med og sprer den ut som sannheter, sier Trine Overå Hansen.

Sjefredaktøren er også opptatt av å spre positive innslag i programmet.

-Ja, det er viktig å løfte frem det som er positivt, sier hun. -Vi er opptatt å formidle gode historier fra folk som har fått forvandlede liv gjennom troen på Jesus Kristus.

 

Hovedgjest og aktualitet

Trine Overå Hansen har EN hovedgjest med i hvert program til en 20 minutter lang aktualitetssamtale.

Norsk kristenliv vil stå sentralt, enkelte innslag vil presenteres og en kort andakt, er andre elementer i det timelange programmet.

-Og så håper jeg å få etablert en egen nyhetsseksjon. Jeg ledet jo en slik på TV Visjon Norge tidligere, men etter at den ble borte så har jeg hatt i bakhodet å få den på plass i «Live fra Bergen», sier Trine Overå Hansen.

PS: Avisen Norge IDAG er en av mange såkalte sendepartnere med Visjon Norge. Samarbeidet har vært på plass siden starten av Visjon Norge i 2003. Det er Finn Jarle Sæle som er grunnlegger av Norge IDAG tilbake i 1999. Sæle vil også bli å se i «Live fra Bergen».