BILDE: Arvid Pettersen på hjemmebane i Porsgrunn. Nå er han klar for adventskonserter.

Arvid Pettersen gjester «Studio Direkte» onsdag: Snart er det jul!

Arvid Pettersen og kona Ragnhild har bak seg et lengre USA-opphold og er akkurat hjemkommet når det er klart for studio-opptreden i Mjøndalen. Arvid Pettersen kommer ikke til å synge denne gang, bare snakke.

 

–Men det blir jo selvfølgelig sang og spill med Arvid, men det er opptak fra tidligere, sier Astri Weber Gellein Laurendz som er programleder for anledningen.

«Himmeltonen» er tittelen på Arvid Pettersens julekonserter i år, eller adventskonserter som man velger å kalle det. Vi får håpe på himmelske toner gjennom sang og spill, harper, bratsj, piano, harmonium, gitar, mandolin og vakre stemmer. Arvid Pettersen har gjennom årene hatt 4000 konserter og gudstjenester i 20 land. Så dette kan han.

 

Ragnhild med vakker sang

Med på årets adventskonserter er blant annet kona Ragnhild som bidrar med vakker sang og som behersker flere instrumenter. Det samme gjelder Josefine Pettersen, sang og instrumenter her også. Håkon Skagen (bratsj, saksofon og klarinett) og Christer Gundersen (gitar) utgjør resten av teamet.

Adventskosertene starter i Degernes konferansesenter i Østfold 27. november. Og så spretter Arvid Pettersen og hans følge til mange forskjellige steder i vårt land.

PS: TV Visjon Norge gjorde i juni 2020 to episoder i serien «Syng det ut» med Arvid Pettersen. Senere på året gjorde samme kanal et eget konsertprogram myntet på julen hjemme i stua hos ekteparet Pettersen i Porsgrunn. Episodene har flere ganger blitt vist på TV Visjon Norge.