BILDE: Professor og forkynner, Bjørn Hinderaker, går løs på oppgaven med å overbevise selv den mest kritiske skeptiker om Bibelens sannhetsverdi.

Beviser at Guds ord holder vann – følg med søndager frem mot jul

Mange stiller seg høyst kritiske til Bibelens innhold. Det er alt annet enn et nytt fenomen. Disse programmene i adventstiden fra Flekkerøy Media kan muligens endre på en del oppfatninger.

 

Flekkerøy media produserer to programkonsepter gjennom året, «I pottemakerens hus», som sendes mandager kl. 19.30 på TV Visjon Norge, og «Lyd fra Bibelen», som går søndager kl. 13.00. Og hele tiden er det ferske varer, med unntak av to måneder i sommerperioden hvor det er pause i Bedehuset på Flekkerøy ved Kristiansand hvor programmene produseres.

 

Adventstiden

Men nå gjelder det altså advent. Disse tre programmene fra Flekkerøy Media som nå kommer har fått tittelen «Skeptikerens guide til julen». Her inviterer professor og forkynner, Bjørn Hinderaker, til bibeltimer om hva det er som gjør at Bibelen faktisk er sann.

–Han er en av de fremste apologeter (forsvarer av kristendommens sannhet) i dag og er mer enn kompetent nok til å gå løs på oppgaven. Han både viser og beviser Kristus – og ikke minst at Guds ord holder vann, sier Rita Aasen i Flekkerøy Media.

Likevel mener Aasen at det ikke utelukkende er ateister som kan ha nytte av å se disse programmene. Også for brennende kristne vil programmene både bidra til økt kunnskap og virke trosstyrkene.

 

Sendes søndager

Disse tre adventsprogrammene plasseres til de tre søndagene før jul, henholdsvis 3. desember, 10. desember og 17. desember. Fast sendetid klokken 13.00.

Hvert program er på rundt en time. Programmene legges ut på Visjon Norges strømmetjeneste tvvision.no fortløpende.