BILDE: Det er ingen tvil om at de store TV-skjermene i studio gir oss julestemning når programmene i høytiden skal spilles inn.

Slik blir julestudio – og slik blir Studio Direkte gjennom julen

I tillegg til TV-skjermene vil også studio ellers bli dekorert med nødvendig julepynt og lys. Studio i den fasong og utseende du ser på bildet er basis for de programmene som skal presenteres fra 22. desember og frem til 30. desember.

 

Det blir jul på tradisjonelt vis i Studio Direkte-tiden fra kl. 20 til 22 i dagene 22. desember til og med 30. desember. Som alltid de siste årene er det to programledere, hyggelige gjester,  god julestemning, julesanger og noen innslag.

Nytt av året er derimot at enkelte sendepartnere av Visjon Norge vil ta plass i studio, blant annet «Ordet og Israel». Denne sendingen ledes av daglig leder i «Ordet og Israel», Stig Andrè Lippert.

 

Sagen og Angell starter

Planen er at ekteparet Ragnhild Angell og David Sagen skal innlede juleperioden 22. desember. Dagen etter, lille julaften vil ekteparet Marianne og Leif Inge Sandnes lede Studio Direkte.

Og så på selveste julaften er det Inger og Jan Hanvold som tradisjonen tro leder sendingen.

-Alt er ikke helt på plass ennå, sier prosjektleder Arnfinn Mygland, – men det blir Studio Direkte-jul i år også.

Vi skal merke oss at ett av programmene vil bli ledet av Liv Søvde Kallevig og Tom Omdal, begge nye programledere på Visjon Norge siden forrige gang vi hadde jul.