BILDE: Kjell Haltorp (t.v.) og Birger Wroldsen premiereklare tirsdag 19. desember.

140 episoder på under fire år – tirsdag er premieredag

Han er pastor for tre menigheter på Haugalandet. «Troens Ord» er i sluttfasen med å forberede bønnekonferansen i Haugesund fra 3. til 7. januar, og selv om Wroldsen påstår at «alt er under kontroll» er det alltids noe å ta tak i.

 

Siden han og Kjell Haltorp startet sin del av «Det står i Bibelen» i 2020 er det blitt 120 episoder. De siste og nyeste 10 episodene har sin oppstart tirsdag 19. desember kl. 19.00.

I tillegg har Wroldsen gjort 20 episoder sammen med Håkon Fagervik. Med andre ord – Birger Wroldsen har vært med å produsere 140 episoder, hver på en halv time, på under fire år.

Wroldsen får til det meste. Etter at opptakene til de 10 nye programmene med Haltorp var unnagjort dro de to herrer på en 10 dagers pastor- og ledelse-konferanse i Egypt.

Deretter ventet altså som nevnt 12 dager i Kenya der «Troens Ord» driver et større misjonsarbeid blant annet med store byggeprosjekter.

 

Skal sykle Trondheim-Oslo

Sånn litt på sikt planlegger den aktive pastoren å være med på «Den store styrkeprøven», kanskje allerede neste år, det klassiske sykkelløpet fra Trondheim til Oslo.

Men det bør gå greit, han har jo allerede syklet fra Nordkapp til Lindesnes, en begivenhet han selv foreviget på film og som du kan finne på vår strømmetjeneste tvvision.no og under rubrikken DOKU.

Gled deg til tirsdag 19. desember, nå skal bibelundervisningen, 10 episoder med Wroldsen og Haltorp, handle om Apostelen Peter.