BILDE: Ambassadør Bala Bhaskar møter pastor Jan-Aage Torp dagen før han forlater Norge for godt.

«Hovedstaden» tilbake: Siste samtale med Indias ambassadør

Ambassadør Bhaskar tar imot pastor Torp på den indiske ambassade i Oslo. Det blir et siste møte mellom de to. For ambassadøren har nå gjennomført sin treårige tjeneste i Norge.

 

Møtet mellom de to gjennomføres dagen før ambassadøren reiser tilbake til hjemlandet og det skjer på den indiske ambassaden. Samtalen er varm og flyter fritt. Dr. Bhaskar deler sin innsikt om verden, om Indias rolle i dag, og om Norges.

«Hovedstaden med Pastor Torp» har i flere år vært et fast innslag på TV Visjon Norges programplan. Mandager kl.19.00 har vært tidspunktet for hver ukes premiere. Tidvis har programmet vært satt på vente av forskjellige årsaker. Og da har som regel repriser gått i stedet.

Møtt mange celebriteter

Pastor Jan-Aage Torp har hatt en rekke celebriteter med i sine programmer. Og han har møtt alle i deres egne omgivelser. Flere ambassadører, som Bala Bhaskar fra India, har møtt Pastor Torp. Det er alltid interessant å høre deres syn på Norge og hvilke erfaringer de har gjort. Men også den kultur de selv kommer fra, refleksjoner rundt tro, kultur, utvikling og mye annet.

Torp har også møtt en rekke betydningsfulle personer i Norge gjennom sine programmer, blant annet redaktører i norske mediebedrifter.

Nå sist altså, og med starten på en ny sesong, er du velkommen til å se refleksjonene til Dr. Bala Bhaskar – en ambassadør på livstid. For ham er det en livsstil å være diplomat.

PS: Mandag 8. januar kl 19.00 sendes sesongpremieren på TV Visjon Norge.