BILDE: Margaret og Stephen George forlot Norge i oktober etter en rekke med møter, de fleste av dem sendt på TV Visjon Norge.

Nye TV-møter med Stephen George – fra tirsdag, så venter Oslo

Den indisk-amerikanske pastoren befinner seg for øyeblikket i Polen hvor han skal gjennomføre flere møter. – Jeg kommer til Norge på lørdag, sier George fra Warzawa, Polens hovedstad. – Jeg ser også frem til å evangelisere i Oslo, sier han.

 

Stephen George elsker vekkelses- og helbredelsesmøter. Og det skjønner vi godt når vi hører alle hans erfaringer fra møter han har fått tale og lede. For Stephen George sitter ikke mye rolig i sitt hjem i Texas, USA. Han og kona Margaret er stadig på farten.
-Jeg var i Norge siste gang i oktober i fjor. Så det er ikke så lenge siden. Men vi har vært mye på farten, både i USA og nå i det siste – i Finland og Polen. Vi var med på en skandinavisk pastorkonferanse i Finland. Og vi fikk anledning til å reise nordover – til Lappland. Der møtte vi den nordiske vinteren også. Jeg ble plaget av litt forkjølelse, men vi opplevde store ting fra Gud også der, sier Stephen George.

 

Opplevelser og møter
Og når vi spør pastoren om hva han har vært med på siden sist han var i Norge, kommer opplevelsene på løpende bånd. Han henviser til møter i New York og i New Jersey, blant annet. Han snakker mye om hva som skjer med yngre mennesker. Han er opptatt av de unge.
-Vi har opplevd store ting fra Gud, om utfrielse, helbredelse og et kraftig nærvær av Den hellige ånd. Du vet, mange mennesker skjuler så mye i sitt indre. Og på grunn av det, lider de. Men når Gud griper inn, da skjer det noe. Og akkurat det har vi sett mye av i det siste, sier Stephen George.
Han ser frem til møtene i Norge, først på Visjonskafeen i Drammen og deretter i en ikke TV-sendt periode i Oslo. Og nettopp Norges hovedstad står på hans prioriteringsliste når vi ber ham liste opp det som ligger mest på hans hjerte før Norges-besøket:
-For det første, jeg vil at Oslo skal åpne opp. Levi Jensen kommer til å bistå i hovedstaden og vi skal ha mye fokus på barn og unge. Vi vil oppleve at folk opplever forandringer i livene sine, at Gud og Den hellige ånd får komme til, sier George og legger til en interessant observasjon:
-Jeg opplever at norske kristne ikke ordentlig «kommer ut», at de ikke overgir seg fullstendig til sitt Guds-liv. Folk går på møter og har det bra, men ikke alle søker en radikal forandring i sine liv.

 

Norge må «åpne opp»
Stephen George mener Norge har enorme muligheter til å påvirke «verden» med det gode budskap, og ikke minst med sine menneskelige og økonomiske ressurser.
-Men Norge må «åpne opp», folk må søke radikale forandringer i sine liv. Her i Polen, hvor jeg er nå, har jeg inntrykk av at det er mer åpning for de hellige gaver, sier han. -Jeg vet ikke helt hvorfor det er slik her, kanskje det er historisk betinget, sier Stephen George til slutt.