BILDE: Gawdat Mtrious rydder kontoret og slutter i TV Visjon Norge etter 10 år.

Visjon Norges TV-leder slutter etter 10 år i jobben

-Det har vært 10 fine år, sier Gawdat. – De siste årene har jeg hatt særlig glede av å jobbe med Vision Sverige. Jeg kjenner et kall til å jobbe videre i Sverige og det blir mitt fokus fremover, sier han.

 

Gawdat Mtrious ønsket å kjøpe Vision Sverige slik det fremstår i dag, men dette var ikke ønskelig fra moderkanalen Visjon Norges side.
-Og det respekterer jeg, sier hovedpersonen. Derfor kommer jeg, sammen med gode venner, å fortsette tjenesten i Sverige gjennom et nytt arbeid. Hvordan dette vil se ut vil bli klart i løpet av de nærmeste dager og uker, sier Gawdat Mtrious.
Han er takknemlig for opplevelsesrike år med TV Visjon Norge. – Jeg ønsker mine venner der lykke til.
Gawdat Mtrious kom til Visjon Norge i 2006 og startet sin virksomhet med Barne-TV. Han overtok som TV-leder i 2014 etter Alf Henning Fredstad.
Gawdat er født i Kairo, Egypt. Han tilbragte ett år i England på Bibelskole, og var tre år i «Ungdom i oppdrag» i USA.
Han kom til Norge med «Ungdom i oppdrag» i 1999. Han var først i Tromsø, deretter Notodden og Bærum, hvor han var aktiv i Pinsekirken. Han er bosatt i Sande i Vestfold.