BILDE: Håkon Fagervik på plass i Bønnetårnet på Nordic Harvest Mission i Levanger hvor programserien «Bønnens kraft» ble til.

«Bønnens kraft», TV-serie med bønnekjempen Fagervik

Stedets fulle navn er Nordic Harvest Mission og holder til i Nordic Senter-bygget, rett nord for Levanger sentrum. Programmene som ble gjort her i desember 2022 blir nå tilgjengelig på TV igjen fra 18. februar kl. 16.

 

«Bønnens Kraft», som programmene heter, er gjort av produksjonsselskapet Praktverk og ble til i samarbeid med Håkon Fagervik. Han hadde vært gjest ved et par anledninger i programserien «Det står i Bibelen» sammen med
Birger Wroldsen. Så tanken om en egen serie med fokus på bønn, filmet på deres bønnesenter i Levanger, grodde frem gjennom høsten 2022. Håkon Fagervik tok ansvar for å tilrettelegge innhold, gjester og temaer og
slik ble serien til og opptakene gjort i midten av desember 2022.

 

FOR TREDJE GANG
Det var også snakk om å ha en egen lovsangs-avdeling i denne serien med Anders Skarpsno, men det ble dessverre ikke mulig, så da brukte man heller opptak med Anders som er gjort i produksjonsselskapets studio i Mjøndalen.
Det blir tredje gang denne serien med Fagervik nå vises på TV Visjon Norge fra 18. februar.
Nordic Harvest Mission er et fint sted med mange muligheter til å ta imot folk som vil komme sammen for å be. Her kan man tilbringe en helg, uke, eller mer i bønn. Du kan følge bønnerytmen på stedet, eller bare være i stillhet og bønn en viss tid.

 

På hjemmesiden til Bønnesenteret heter det blant annet: Vår sterke lengsel er at mange flere skal ta ansvar i bønn for den verden vi bor i.
BØNNETIDER
Nordic Harvest Mission ønsker, i henhold til sin hjemmeside, hjertelig velkommen til å være med på de daglige bønnesamlinger.
Fast bønnemøte er kl. 08:30-09:30 alle hverdager.
Mandag til onsdag og fredag er bønnemøtet i Bønnetårnet.
På torsdagen er det normalt full bønnedag, der både morgenbønn og aktivitetene utover dagen er i hovedsalen, fram til kl. 13 eller 14.
PS: Få med deg denne serien med Håkon Fagervik, hver søndag kl. 16, fra 18. februar. Her finner det stoff som aldri går ut på dato.