BILDE: Gøril Kristoffersen, programleder i «Midt på dagen», var Jan Hanvolds makker i fire programmer denne uken i den nye utgaven av «Skapende tro».

«Skapende tro» i ny drakt, 12 nye programmer, premiere 25. mars

Mange av Visjon Norges TV-seere har startet dagen med å se på «Skapende tro». Klokken 06.30 har han stått der, Jan Hanvold, og talt ut fra Guds ord. De nye programmene vil være uten publikum, men med en spørsmål-stiller.

 

-Jeg gjorde disse programmene med Bibelskolen i mange år. Elevene utgjorde publikum. Men nå er Bibelskolen borte og vi må presentere et annet konsept, sier Jan Hanvold. – Jeg har en makker med i studio, i stedet for publikum. Vedkommende stiller spørsmål, men det er fortsatt bibelske temaer som står på programmet.
Det er til nå gjort 12 programmer av det nye konseptet.
-Og slik fortsetter vi hver uke nå med fire nye programmer i opptak, og med nye makkere, sier Jan Hanvold som også anmoder folk om å sende inn spørsmål

.

Temaer som opptar folk
-Jeg kan jo ikke svare på alt, men temaer som opptar folk er viktig å få frem. Og vi har Bibelen å henvise til, sier han.
«Skapende tro» vises hver dag fra mandag til onsdag kl. 06.30 og kl. 18.30 (reprise). I tillegg fylles dagene fra fredag til og med søndag med repriser av samme programkonsept.
Visjon Norges leder har også planer om å sende de nye programmene på flere språk, i hvert fall engelsk og da gjennom en av Visjon Norges andre kanaler, Vision Heaven.
-Du vet, med kunstig intelligens som nå er kommet, har vi uanede muligheter i forhold til det å presentere konseptet andre steder. Kanskje kan vi også gjøre det på kinesisk, sier Hanvold.