BILDE: Ønsker du bedre kunnskap om helse og livsstil? Da kan det være en idé å skru på TV-apparatet onsdag 3. april klokken 19.30. Det er Bjørn Thore Johansen som leder programmene.

Fokus på helse: Nytt programkonsept på TV Visjon Norge

Visjon Norge har i alle år satt hovedfokus på den åndelige helsen. Likevel er det liten tvil om at det også er rom til å bidra med økt kunnskap om hvordan vi skal fatte sunne fysiske beslutninger i hverdagen.

 

–Programmet skal handle om helse og livsstil, og det vil ikke bare være noe som foregår i studio. Det vil være intervjuer med fagpersonell om forskjellige temaer inn helse og livsstil, forteller programleder Bjørn Thore Johansen.

 

Hjelp til kosthold
I dette programmet vil du som publikum også få en god innføring i hvilke varer du bør plassere i kurven ved neste ukeshandel dersom du ønsker så god helse som mulig.
–Vi får blant annet med oss professor Johan Moan. Han er i verdensklasse for sin kunnskap om Vitamin D og dets betydning for kroppen, sier programlederen.
Vel så viktig som å vite hva en bør spise, er det å ha et bevisst forhold til hva man ikke bør innta.
–Vi vil i dette programmet se på forskjellige typer kosthold og kroppens evne til å helbrede seg selv, men det er visse ting vi i utgangspunktet bør være forsiktige med. Det gjelder blant annet ultraprossesert mat, sukker og søtstoffer, sier Johansen.

 

Premiere onsdag 3. april
Selve premieren på dette programmet ser du onsdag 3. april klokken 19.30 på TV Visjon Norge. Sendinger lastes dessuten fortløpende opp til strømmetjenesten tvvision.no hvor de blir gjort fritt tilgjengelige for publikum.
Ole Johnny Jensen er faglig ansvarlig for programmene. Jan Hanvold er ansvarlig redaktør.