BILDE: Miriam Lindset og Tom Omdal ledet den siste sendingen av “Midt på dagen” før påske.

 

«Midt på dagen» tar påskeferie: Dette skjer i mellomtiden

Selv om «Midt på dagen» ikke er å se på TV Visjon Norge under årets påskedager, betyr ikke det at det ikke er godt innhold å kose seg med her på kanalen. Og her kommer oversikten over det som sendes i disse to timene.

 

 

– på onsdag sender vi en filmatisering av Markusevangeliet. På skjærtorsdag og langfredag sender vi en ny filmatisering: Denne gang om Matteusevangeliet i to deler, forteller programkoordinator i Visjon Norge Jan Åge Bråten.
Det er altså i sendetiden for «Midt på dagen» dette gjelder: Altså fra klokken 12.00 til 14.00. Det direktesendte programkonsepter er tilbake på TV tirsdag 2. april til fast tid.

Finnes fritt på nett
Dersom du ikke ønsker å vente til neste uke med å se på «Midt på dagen» har vi gode nyheter til deg: Alle tidligere programmer finnes nemlig fritt tilgjengelig på nett gjennom Visjon Norges strømmetjeneste tvvision.no