BILDE: Forfatter Karen Graaten er aktuell med den nye boka «På jakt etter identitet – Min vei ut av kaoset». Foto: Privat.

Karen ble heterofil i godt voksen alder: Nå aktuell med bok

«Konverteringsterapi» er et omdiskutert tema. For Karen Graatens del ble det å lese Bibelen av avgjørende betydning. Og nå har hun skrevet bok om sin livshistorie. Få med deg «Studio Direkte» 10. april.

 

Hun befinner seg i slutten av 60-årene og er i dag en heterofil kvinne. I mange år levde hun som kristen i et lesbisk samboerskap. Omsider innså hun at det var nødvendig å «miste» sin identitet som homofil for å styrke nærværet til Gud.

 

Presenterer boken i «Studio Direkte»
I år (2024) utga hun boken «På jakt etter identitet – Min vei ut av kaoset» gjennom Ventura forlag. Under direktesendingen av «Studio Direkte» onsdag 10. april deltar hun som gjest for å presentere boken sammen med forlagssjef Eivind Sætrang. Programleder for kvelden er Astri Weber Gellein Laurendz. Og hun sier:
–Vi åpner for bestillinger av boken underveis i denne sendingen.