BILDE: Camilla Jensen bistår Misjonsbefalingen med både sang og stemning fra «Visjonskafeen» tirsdag 9. april. Foto: Henning Sørum.

«Syng med» 9. april med Camilla Jensen som gjesteartist

Det går sjeldent mer enn to uker mellom hvert program. Og nå er neste dato for det populære musikkprogrammet «Syng med» bekreftet: Tirsdag 9. april. Og her kommer oversikten over hva som skjer.

 

Denne gangen er det Jostein Kirkenes og «Misjonsbefalingen» som blir arrangementets hovedartister. Som så mange ganger før. De har som kjent opptrådt fast ved programmet under hver andre gjennomføring av dette musikkonseptet i regi av Visjon Norge siden første kvartal av 2021.

 

Dette blir gjesteartisten
–Denne gangen får vi også med oss Camilla Jensen som gjesteartist. Hun har en varm og vakker stemme som er garantert å treffe publikum. Hun har også utgitt to musikk-albumer med stor suksess, sier programleder Astri Weber Gellein Laurendz.
Det blir som vanlig Astri og Visjon Norges leder Jan Hanvold som inntar rollene som programledere for sendingen. Møtet starter klokken 19.00 og TV-overføres fra klokken 20.00 på både Visjon Norge og Vision Sverige.

PS: Som vanlig serveres publikum både kaffe og høye smørbrød. Samtlige er også automatisk påmeldt til et populært gratislotteri. Arrangementet er gratis uten krav til påmelding i forkant.