BILDE: Sylvi Listhaug, Christian Tybring-Gjedde og Hans Andreas Limi, alle fra Frp er i tur og orden gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp» i mai.

Frp-topper preger «Hovedstaden med Pastor Torp» i mai

Pastor Jan-Aage Torp er ikke medlem av Frp. – Jeg har ikke behov for noen parti-tilhørighet. Jeg søker etter personer som har klare, politiske meninger. Og i mai måned har jeg funnet alle disse i Fremskrittspartiet, sier han.

 

De tre som er med i «Hovedstaden med Pastor Torp» sitter alle på Stortinget og har i tillegg klare og store verv.

# Mandag 6. mai på TV Visjon Norge får vi møte Frp-leder og stortingsrepresentant Sylvi Listhaug. Hun har ved flere tidligere anledninger vært med i programmet. Frp avholdt det årlige landsmøtet 19. til 21. april og Sylvi Listhaug vil snakke om en utvidelse av fri abort til svangerskapets 18. uke som jo har vært et tema i lang tid. Ikke minst var det oppsiktsvekkende da fem av partiets representanter frontet argumentet om 18. uke i forbindelse med landsmøtet, stikk i strid med partilederens standpunkt.

#Mandag 13.mai får vi møte Frps utenrikspolitiker og stortingsrepresentant Christian Tybring-Gjedde. Han vil snakke om den pågående situasjon for Israel i forhold til Hamas, Hizbollah, Iran og de andre aktørene i Midtøsten.

#Mandag 20. mai er det Frps nestleder og stortingsrepresentant Hans Andreas Limi som er gjest. Han vil snakke om Norges finanser, strømpriser, veiutbyggingen, og boligsituasjonen i Norge.
Programmene sendes altså hver mandag kl 19:00 på TV Visjon Norge.