BILDE: Terje Berg (t.h) innleder programserien fra «Forkynnerdagene» på TV Visjon Norge 11. mai kl. 12. Gunnar Jeppestøl (t.v.) kommer senere i serien.

Gavelstad og Storefjell: Foredrag og bibeltimer fra 11. mai

«Evangelisk misjon», hjemmehørende på Gavelstad Gjestegård i Svarstad, er en av sendepartnerne til Visjon Norge og med fast sendetid. «Forkynnerdagene» som sto på programmet for litt siden, sendes nå fra 11. mai.

 

Felles for programmene fra Gavelstad Gjestegård, med oppstart 11. mai, og fra Storefjell Resort Hotell, er innholdet i foredragene og de personene som formidler. Velkjente og velskolerte personligheter i kristen sammenheng.

 

La oss se på Gavelstad først:
«Forkynnerdagene», i år fra 23. til 25. april, er en årlig begivenhet. I år var ca. 70 personer til stede, men undervisningen var så gjennomgripende og sterk at langt flere burde hørt dette på direkten.
Men til alle de som ikke fikk muligheten til å komme – nå kan du se i alt ni programmer fra konferansen hver lørdag kl. 12.00 med oppstart 11. mai.
-Ikke bare for forkynnere, dette er for alle, skrev Mangs Netskar, lederen av «Evangelisk misjon» i innledningen på møteplakaten. Og han hentet overskriften fra 1. Tim. 4, 13 «Legg vinn på læren – inntil jeg kommer».
Terje Berg er førstemann ut kommende lørdag. Hans tittel på bibelundervisningen er «Jesu blodspakt, bedre enn den gamle». Terje Berg er etterspurt, kunnskapsrik og salvet i sin forkynnelse og undervisning. Berg kommer tilbake senere i denne serien med «Menigheten, Den hellige ånd og nådegavene».
Uken etter er det Charles Hansen sin tur. Hans bibelundervisning handler om «Dåpens betydning». Charles Hansen har i en årrekke vært reisende forkynner i «Ordet og Israel» og har en fantastisk evne til formidling. Du vil også senere i serien møte ham når han snakker om «Nattverdens betydning».
Leif S. Jacobsen, Gunnar Jeppestøl, Arne Øystein Rambekk, Halvard Hasseløy og Berit Sundet Olsen var andre som deltok.
PS: Sendes lørdager kl. 12 med start 11. mai. Repriser hver torsdag kl. 15.00

 

Israel på Golsfjellet
Israel sto i fokus da Plussreiser inviterte til konferanse-dager på Golsfjellet. På flotte Storefjell Resort Hotel var programmet tett. Kveldsmøtene gikk direkte på TV Visjon Norge fra 18. til og med 20. april. Men alt det andre er gjort i opptak og kommer i tur og orden på TV Visjon Norge lørdager fra 18. mai. Sendestart er enten kl. 22 eller 23, avhengig av hvor lenge Studio Direkte, som sendes fra kl. 20.00 hver kveld, holder på.
Det første programmet vil ha Gordon Tobiassen som sentral person og overskriften er «Israel i den profetiske kontekst». Repriser på denne serien på ni programmer blir mandager kl. 15.

BILDE: Gordon Tobiassen innleder programserien fra Storefjell Resort Hotell med start 18. mai.