BILDE:Cherrie Peterson (t.v) April Osteen Simons (t.h) og  taler i «Studio 28 tredje helgen i mai.

April Osteen Simons og Cherrie Peterson kommer til Studio 28 i mai

De to forkynnerne er ettertraktet både innenfor og utenfor USAs grenser. Nå er det snart Visjon Norges publikum som får gleden av å se og høre de to. Den tredje helgen i mai inntar de nemlig scenen i «Studio 28».

 

Arrangementet har fått tittelen «Hope & Wisdom for Life» (håp og visdom for livet) og finner sted i Visjon Norges studio i hovedstaden. Dagene 17. til 19. mai inntar de talerstolen i «Studio 28» (Møllergata 28). Det er ingen grunn til bekymring dersom engelskkunnskapene ikke er på topp. Trine Overå Hansen stiller nemlig som tolk ved hele arrangementet.
Det blir også lovsang med blant annet Ketty Demeter og Ragnhild Angell Sagen.

 

Dette er April og Cherrie
April Osteen Simons kommer fra den amerikanske delstaten Texas. Hun er en kvinne av mange titler og jobber blant annet som evangelist, forfatter og taler. Osteen Simons er godt medievant og deltar som programleder for programkonseptet «Joni Table Talk» med faste sendinger på den kristne amerikanske TV-kanalen Daystar TV. Hun reiser regelmessig rundt i både USA og Canada for å spre evangeliet. I tillegg til dette driver hun også sin egen YouTube-kanal. Der gir hun praktiske råd til et bedre liv.

Cherrie Peterson kommer fra den amerikanske delstaten Minnesota. Hun har vært en aktiv forkynner siden midten av tenårene. I 30 år har hun vært i aktiv tjeneste for å spre evangeliet på tvers av alle verdens kontinenter. Hun reiser regelmessig i både inn- og utland for å forkynne om Jesus. I 2019 ble hun tildelt en æresdoktorgrad fra universitetet «Life Christian University». Ektemannen, Dr. Tim Peterson, er grunnlegger av «Christian Family Church» med flere menigheter både i og utenfor hjemstaten.
Ekteparet Cherrie og Tim Peterson er et personlig vennepar av Jan og Inger Hanvold og har vært ofte på besøk i Norge.

 

Disse tidene gjelder
Arrangementet finner sted på både dag- og kveldstid. Slik blir programmet:
* Fredag 17. mai taler April Osteen Simons. Møtet starter kl. 19.30. Sendes på TV kl. 20.00.
* Lørdag 18. mai taler Cherrie Peterson (dagtid). Møtet starter kl. 11.00. Sendes på TV både søndag 19. mai klokken 11.00 og mandag 20. mai klokken 20.00.
* Lørdag 18. mai taler April Osteen Simons (kveldstid). Møtet starter kl. 19.30. Sendes på TV kl. 20.00 .
* Søndag 19. mai taler April Osteen Simons. Møtet starter kl. 19.30. Sendes på TV kl. 20.00.