BILDE: Rebekka Jensen (t.v.) og Camilla Seehuus Sæther deltar som gjester under kveldens sending av “Oslo Live”.

Bli kjent med “Oslo Live” sine nye medhjelpere i kveld

I kveld er “Oslo Live” tilbake med et nytt program på TV Visjon Norge. Denne gangen får publikum muligheten til å blant annet bli noe bedre kjent med to unge kvinner som nettopp har fått en spennende oppgave som del av programkonseptet.

 

Det er snakk om Rebekka Jensen og Camilla Seehuus Sæther. Fremover kommer de to til å ta til gatene for å intervjue vanlige folk i regi av programkonseptet. Intervjuene blir satt sammen til innslag som med jevne mellomrom sendes under “Oslo Live”.
–I kveld får vi anledningen til å bli bedre kjent med våre nye unge medhjelperere, forteller programleder Liv Søvde Kallevig.
Følg sendingen på TV Visjon Norge i kveld (lørdag 4. mai) fra klokken 20.00.

 

Sterke intervjuer
I tillegg til de to jentene får programlederen også med seg to personer i studio som skal fortelle sine sterke historier og vitnesbyrd med Jesus.
Karl-Johan Kjøde er leder for NKSS (Norges Kristelige Student-og Skoleugdomslag).
–Han skal fortelle litt om sitt liv og virke og siste åpenbaringer med Jesus, sier Søvde Kallevig.
Sist, men ikke minst, kommer Øyvind Heggenes hele veien fra Bergen for å fortelle sitt vitnesbyrd.
–Han har bakgrunn i det harde rusmiljøet og ble på ett tidspunkt til og med skutt. I dag er han herlig frelst og forkynner om Jesus både langs gågata i Bergen og i menigheter rundt forbi, forteller programlederen.

 

Musikere fra Tønsberg
De to musikerne David Murphy og Ole August fra menigheten WOM i (World Outreach Mission) i Tønsberg deltar også under kveldens sending. 
–David Murphy og Ole August er en herlig lovsangsduo som i kveld spiller egenkomponerte sanger, sier programleder Liv Søvde Kallevig.

BILDE: David Murphy og Ole August skal begge opptre i “Studio 28” under programmet “Oslo Live”.