BILDE: «Ordet og Israel» arrangerer også i år sin sommerkonferanse på Bibelskolen i Grimstad. Her fra sendingene i fjor. Daglig leder Stig Andre Lippert på talerstolen.

Tradisjonelt program: Sommerstart 14. juni på TV Visjon Norge

Når avisen «Norge IDAG» inviterer til sin årlige sommerkonferanse på bibelskolen på Bildøy er det en uke tidligere enn normalt. Fra 14. til 16. juni arrangeres det som kalles «Generalforsamling». Men det er mer enn som så.

 

# Møtene på Bildøy i regi av «Norge IDAG» er flere og interessante og årets program skal vi komme tilbake til. Men dagene som gjelder i år er altså 14. til 16. juni. TV Visjon Norge har hatt som tradisjon å sende herfra. Slik blir det også i år.
# Fra 26. til 30. juni sender TV Visjon Norge for første gang fra Sion Molde. Pastor Albert er leder her og har de siste årene stått i spissen for å frembringe et nytt og flott møtelokale.
# Fra 8. til 14. juli arrangeres årets Maran Ata-stevne i Seljord, Telemark. TV Visjon Norge sendte for første gang herfra i fjor og gjentar bedriften i år. En rekke møter står på programmet hver dag, både for de yngste, ungdommen og de litt eldre.

 

Dagmøter gjøres i opptak
Hovedmøtene på formiddag og ettermiddag blir gjort i opptak og sendt senere på kanalen, mens alle kveldsmøtene går direkte.
Maran Ata-stevnet samler en rekke mennesker fra forskjellige menigheter og er en ubetinget suksess.
# Fra 20. til 24. juli sender TV Visjon Norge fra nok et sted i Telemark, nemlig Arabygdi i Vinje kommune. Her står Inge Røysland, grunnlegger av misjonsorganisasjonen «Himmelpartner» og menigheten Moria, i spissen for sterke teltmøter.
TV Visjon Norge gjentar bedriften fra i fjor – og sender herfra frem til 24. juli hvor TV-tiden blir erstattet av en begivenhet i Grimstad.
# For fra 25. til 28. juli arrangerer nemlig «Ordet og Israel» sitt sommerstevne på Bibelskolen i Grimstad. Dette er årets store begivenhet for bevegelsen og oppslutningen er stor. TV Visjon Norge sendte direkte herfra for første gang i fjor.

 

Avslutter på Gavelstad gjestegård
# Fra 28. juli til 2. august er det duket for sommermøter på Gavelstad gjestegård i Svarstad, Larvik kommune. «Evangelisk misjon» er arrangør og har kalt årets sommerkonferanse for «Sammen for sannheten». Denne konferansen avslutter det TV Visjon Norge definerer som sommerperioden.
Detaljer om hvert enkelt arrangement kommer vi tilbake til.

PS: Enkelte datoer i perioden fra 14. juni til 2. august står fortsatt åpen og det er foreløpig noe usikkert hva som skal fylle disse flatene.

BILDE: Gunnar Jeppestøl (t.v.) blir intervjuet av Visjon Norges Svein Lindset i fjor under sommerkonferansen på Gavelstad. Konferansen TV-sendes også i år.