BILDE: Kjell Haltorp (t.v.) og Birger Wroldsen er klare for å gjøre 10 nye episoder i undervisningsserien «Det står i Bibelen» 17. og 18. juni.

Haltorp og Wroldsen i hundre – 10 nye programmer er på gang

Det er over 30 års aldersforskjell på Haltorp og Wroldsen, men de to har en utrolig kjemi. Og undervisningen deres er ledet av Den hellige ånd, er kraftfull og med en god porsjon humor. Slik blir det også garantert denne gang.

 

De to har altså fra før gjort langt over 100 undervisningsprogrammer med forskjellige temaer. Det startet med TRO fra Hebreer-brevet 11 tilbake i mars 2020. Siden har man vært innom BØNN, og temaer som Den hellige ånd og Disippelskap og mye mer.

Pluss 20 programmer for Wroldsen

-De forskjellige temaer har hatt en ramme på 10 programmer, forteller Birger Wroldsen, – med unntak av «Bibelens helter». Der var vi nødt til å produsere 20 programmer. Og noen av disse heltene fikk sågar to programmer, slik som David, sier Wroldsen.

De 10 nye programmene som nå er på gang skal produseres 17. og 18. juni og blir gjort tilgjengelig for visning på TV Visjon Norge straks den nåværende runden av repriseprogrammer er ferdig. Programansvarlig Jan Åge Bråten i TV Visjon Norge mener det vil skje straks over sommeren.

De 10 nye programmene, der hvert program er på knappe halvtimen, vil handle om den nye og den gamle pakt.

Langt over 100 programmer på Wroldsen og Haltorp i denne programserien «Det står i Bibelen» er litt av en bragd. Men for Wroldsens del er det faktisk blitt enda flere, for han har også gjort 20 programmer i spann med Håkon Fagervik, lederen av Bønnesenteret i Levanger.

Programmene går ikke ut på dato og kommer til å bli vist mange ganger.