BILDE: Gunnar Jeppestøl (tv) og Visjon Norges Svein Lindset på Gavelstad i fjor. 

JULI på direkten – følg konferansene på TV Visjon Norge

Juli er måneden der Kristen-Norge er på tur. Den ene konferansen avløser den andre. Her er hva TV Visjon Norge viser på direkten i feriemåneden, ja faktisk helt frem til og med 2. august.

 

Den første dagen i juli, som tilfellet er ved starten av hver måned, ble viet bønn og nattverd.
Svein Lindset ledet denne sesongen. De påfølgende dagene var det «vanlig» Studio Direkte fra Mjøndalen før sommerprogrammene fra Visjon Gjestegård ble sendt på lufta 5., 6. og 7. juli (opptak fra tidligere). Programmene ledes av Randi Filtvedt Johansen.

 

Det går slag i slag
# 8.-14. juli: Maran Ata Landsstevne i Seljord, Telemark. TV Visjon Norge sendte hver dag alle formiddagsmøter og kveldsmøter. Ettermiddagsmøtene ble gjort i opptak og vises senere. Tore Kristiansen var taler ved første møte. Andre navn vi fikk møte var Randi Filtvedt Johansen, Steinar Lofnes, Turid Omdal, Haakon Martinsen, Nils Ove Marcelind, Remy Andrè Hornes, Jonny Borge, Stig Andre Lippert og Håkon Fagervik.
Jan Hanvold og Liv Søvde Kallevig ledet sendingene for TV Visjon Norge.
# 15. – 17. juli: Studio Direkte fra Mjøndalen, på vanlig tradisjonelt vis.
# 18. og 19. juli: For første gang ble det sendt direkte på kveldstid fra Kjørholt går utenfor Porsgrunn. Her arrangerte Kristent Sionistsenter sin sommerkonferanse. Talere under konferansen var Gordon Tobiassen, Jan Ernst Gabrielsen, Remy Andrè Hornes, Peter Tore Gabrielsen og Jan Hanvold. TV Visjon Norge sendte kveldsmøtene fra de to første dagene. Siste del av konferansen blir vist i opptak ved en senere anledning. Det ble «Misjonsbefalingen» som leder musikken under dette arrangementet.

 

Så overtar Arabygdi
# 20.-24. juli: For fra lørdag 20. juli overtar konferansen fra Arabygdi i Vinje kommune i Telemark, en konferanse TV Visjon Norge også sendte i fjor. «Mountain Camp 2024» arrangeres i et stort møtetelt tilhørende «Himmelpartner», ledet av Inge Røysland. Han og kona Eva er to av talerne denne uken. Andre er Kjell Haltorp, Gordon Tobiassen, Birger Wroldsen, Svein Egil Fikstvedt, Martine Wroldsen, Amy Kemp og Marita Tornes. Programleder for TV Visjon Norge er Astri Weber Gellein Laurendz.
# 25.- 28. juli: Sommerkonferansen til «Ordet og Israel» er årets høydepunkt for denne bevegelsen og finner sted på Bibelskolen i Grimstad. TV Visjon Norge sendte for første gang herfra i fjor og gjør det samme igjen. «Ordet og Israel» er en av sendepartnerne til Visjon Norge.
Den store hallen fylles av mennesker fra hele landet som støtter bevegelsen. Hovedtaler denne gang blir Samuel Aweida fra menigheten Beit Eliahu i Haifa, Israel. Det blir TV-sendinger både på dag- og kveldstid.
Arne Pedersen og Svein Lindset blir programledere for TV Visjon Norge.

 

Juli avsluttes på Gavelstad gjestegård
# 28. juli til 2. august: Sommerkonferanse fra Gavelstad Gjestegård i Svarstad, Vestfold. TV Visjon Norge sendte herfra i fjor og gjentar bedriften i år. Talere blir: Kjell Tveter, Kjell Skartveit, Truls Olufsen Mehus, Tone Lise Gustavsen, Terje Berg og Gunnar Jeppestøl.
Programledere for TV Visjon Norge blir Arne Pedersen og Svein Lindset.

PS: I midten av august arrangerer Visjon Norge sin tradisjonelle «Kick off-konferanse». Den kommer vi tilbake til senere.

BILDE: Sommerkonferansen til «Ordet og Israel» blir en av flere store begivenheter på TV i juli. Her fra fjorårets konferanse.