BILDE: Fridtjof Frank Piene Gundersen er gjest i «Hovedstaden med Pastor Torp» mandag 1. juli. Foto: Oslokirken

Menneskeretts-advokat gjester «Hovedstaden med Pastor Torp»

Programmet «Hovedstaden med Pastor Torp» er en halvtime langt og vises hver mandag på TV Visjon Norge. Ulike temaer, eksperter på sine felt og prominente gjester, hører med på gjestelisten til Torp.

Denne mandagen, 1. juli, er menneskerettsadvokat Fridtjof Frank Piene Gundersen hovedgjest. Han er en markant forsvarer av barn og familier, og nøler ikke med å kritisere og utfordre både Høyesterett, Stortinget, Regjeringen og barnevernet. Hans far var professor i juss, og hans bror er en skarpskodd advokat – så Friftjof jr. har mye å slekte på.
Siden 2013 har han vært leder av Stiftelsen «Barnas Rettigheter» som arbeider for å «styrke barns rettigheter, med fokus på gjennomføringen av rettighetene». Gundersen møter mandag 1. juli kl. 19.00 pastor Jan-Aage Torp i den første av to samtaler.