BILDE: Gordon Tobiassen talte for et engasjert publikum på Golsfjellet i april. Nå får Visjon Norges publikum snart muligheten til å se talen på TV.

«Israelkonferansen 2024»: Gordon Tobiassens tale sendes for første gang

Da Gordon Tobiassen inntok talerstolen under «Israelkonferansen 2024» var det betydningen av Jerusalem det handlet om. Endelig vises det sterke innlegget for publikum. Følg med lørdag 6. juli klokken 23.00 på TV Visjon Norge.

 

–Den store utfordringen som ligger foran, for verdens ledere og nasjoner, blir Jerusalem. Det begynte i Jerusalem, og det skal avsluttes i Jerusalem, fortalte han fra talerstolen.

 

Taler om Jerusalem
«Israelkonferansen 2024» ble gjennomført i regi av det kristne reisebyrået «Plussreiser». Arrangementets mange taler ble filmet av TV Visjon Norge. Enkelte innlegg ble sendt direkte på TV. Det meste ble imidlertid filmet for å bli TV-sendt på et senere tidspunkt. Lørdag 6. juli klokken 23.00 har vi altså kommet til sendetidspunktet for talen til Gordon Tobiassen. Opptaket er på en drøy halvtime og tar for seg betydningen av den israelske hovedstaden i tiden som kommer. Tobiassen tar i kjent stil utgangspunkt i de profetiske sidene ved Guds ord.
–Hovedtegnene på at vi nærmer oss en avslutning, er Jerusalem. Byens storhet ligger ikke i fortiden. Den ligger i fremtiden. Og den fremtiden står vi svært nærme, fortalte han og omtalte byen som svært viktig for Gud.
–Tross store forsøk på å utslette byen, eksisterer Jerusalem i beste velgående, hevdet han.

 

Reisende forkynner på fulltid
Gordon Tobiassen er godt kjent i de fleste kristne kretser for sin omfattende kunnskap om Israel og de profetiske sidene ved Guds ord. Han har lang erfaring som pastor, men er i dag reisende forkynner for den tverrkirkelige bevegelsen «Ordet og Israel» på fulltid.

 

PS, få også med deg innlegget til Vebjørn Selbekk (ansvarlig redaktør i den kristne avisen Dagen) fra samme arrangement. Dette opptaket sendes rett etter at talen til Gordon Tobiassen er slutt cirka klokken 23.30.