BILDE: Arnfinn Mygland (regi) og Liv Søvde Kallevig (programleder) jobber på hver sin side av kamera. Dessverre spilte ikke teknikken på lag da det ellers var klart for sending tirsdag 9. juli klokken 12.00.

Tekniske problemer i Seljord: Opptak med Randi sendes fredag

Det er mye som skal til på den tekniske fronten for å gjennomføre en direktesending på TV. Alt går dessverre ikke alltid etter planen. Det fikk Visjon Norges mannskap ved Maran Ata-stevnet erfare tirsdag formiddag.

 

–Hele sendingen sendes gjennom internett. Det gjør det dessverre umulig for signalet å nå frem til publikum når tilkoblingen svikter. Enn så lenge vet vi ikke hva det er som konkret har skjedd, men det jobbes med feilsøking, fortalte prosjektleder for TV-produksjonen til TV Visjon Norge ved Maran Ata-stevnet i Seljord, Alf Henning Fredstad, tirsdag ettermiddag. Senere samme ettermiddag ble feilen identifisert og rettet. Møtet samme kveld gikk derfor etter planen.

 

Blir sendt ved en senere anledning
Prosjektlederen bekreftet at det blir gjort opptak fra møtet. Det betyr at publikum på et senere tidspunkt vil få anledning til å se dette formiddagsmøtet, som altså fant sted tirsdag 9. juli klokken 12.00
–Det var et veldig sterkt møte. Nå er det bestemt at opptaket fra dette møtet sendes på TV fredag 12. juli klokken 14.00, sier prosjektlederen.

 

Sender fra Maran Ata-stevnet
Visjon Norge er altså på plass med et fullverdig produksjonsmannskap for å lage TV-programmer fra det årlige Maran Ata-stevnet i Seljord. I år ble stevnet plassert til den 8. til 14. juli. Visjon Norge sender direkte fra både formiddags- og kveldsmøtene. Tirsdagens tekniske problemer får ingen påvirkning på resten av sendeplanen. For mer informasjon: Se Visjon Norges TV-guide på visjonnorge.com.