BILDE: Kjell Skartveit hadde forkynnelsen under formiddagsmøtet på Gavelstad tirsdag 30. juli.

Fulle hus på Gavelstad – avslutter konferanse-måneden

Det vakre stedet i Svarstad, Larvik kommune, har fulle hus i disse dager. Den tradisjonsrike sommer-konferansen foregår i år fra 28. juli til 2. august. TV Visjon Norge sender direkte fra kveldsmøtene alle dager.

 

Møtesalen er full til hvert møte. Publikum bor på vakre Gavelstad Gjestegård under sommer-konferansen. I tillegg kommer det folk på dagsturer fra de nærliggende byer og steder. Over 100 personer er innenfor det intime lokalet, også kalt Carnegie Hall.
Dagene starter med bønnemøte kl. 09 og avløses av formiddagsmøte kl. 10.
Et eget samtale-møte rundt aktuelle temaer holdes kl. 16 før kveldsmøtet starter kl. 19.30.
TV Visjon Norge gjør opptak av formiddagsmøtene, og sender disse ved en senere anledning. Kveldsmøtene starter kl. 19.30 og går på TV fra kl. 20.00.

 

Det startet med Tveter
Uken startet med Kjell Johannes Tveter (både søndag og mandag). Snart 88 år gammel er Tveter fortsatt frisk og klar og leverte temaer som virkelig fikk publikum til å følge med og respondere. «Samfunnets kamp mot den kristne tro», «Hvordan er situasjonen i landet vårt?» og «Frafall fra Guds ord» var temaer som Tveter tok opp.
Kjell Skartveit, Gunnar Jeppestøl, Truls Olufsen Mehus, Tone-Lise Gustavsen og Terje Berg er andre som skal tale denne uken frem til og med fredag 2. august.
Storsamlingen på Gavelstad gjestegård har som hovedtittel «Sammen for sannheten, Jesus er svaret».

 

Dette har også vært avholdt i juli
Juli måned har i tillegg inneholdt konferansen til Sion Molde, Maran Ata Landsstevne i Seljord, Mountain Camp fra Arabygdi og Sommerkonferansen til «Ordet og Israel» fra Grimstad.
Tar man med sommerkonferansen til avisen Norge IDAG fra Bildøy i midten av juni, så har sommeren vært lang og innholdsrik for den kristne og vandrende forsamling.

BILDE: Mangs Netskar, leder av Gavelstad gjestegård, fryder seg over Guds natur og alle de fine opplevelsene på stedet sitt.